star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Felsőörs

  • 1 613 m²

    alapterület
  • 1 630 m²

    telek

Vételár:

65,9 millió Ft

Eladó földterület Felsőörs

  • 1 613 m² alapterület
  • 1 630 m² telek

  • Eladó földterület Felsőörs

  • 1 613m²


Ár:

65 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

ELADÓ PROJEKT FELSŐÖRSÖN KOMPLETT TERVEKKEL PANORÁMÁS, MEDITERRÁN LUXUSVILLÁKKAL!
 Az 1630 m2-es  telken két mediterrán villa került megtervezésre, melyeknek a stílusa egyedülálló, mind a lenyűgöző környezete, mind a tervezett anyaghasználat tekintetében, amit a kőfaragás maximális professzionális tervezése igazi álomingatlaná varázsolja. Ráadásul  a kő munkálatokra mind az anyag rendelkezésre áll, mind a szakértelem, ami talán a legnehezebb jelenleg a piacon, erre szkembert találni. Itt ez is megvan.
Természetes anyaghasználat volt a fő szempont stokkolt, antikolt, faragott, homokfúvott és csiszolt kőfelületek, mészkő márvány, gránit és fa) nem csupán a beltérben, hanem a homlokzaton, a teraszokon és a medence körül is.
Az ingatlan hűtésére-fűtésére  hőszivattyút terveztek.
Az ingatlanok egyenként 167 és 156 m2-esek+30 m2 terasz, nyári konyha és medence.
Belső tér anyaghasználatának tervei: olasz márvány vagy hajópadló, a konyhapult antikolt felületű, 6-8 cm vastag kő, kő furnérral borított bútorral. A fürdőkbe carrari márvány lapokat terveztek. Nyílászárókban Hofstädter fa.
Homlokzatot a sóskuti durva mészkő tenné teljessé, a lábazatot pedig a süttői kemény mészkő. A medence környéke stukkolt felületű bézs színű mészkővel lett megálmodva.A nyári konyhát  8-10 cm vastag olasz vörös mészkőből tervezték meg, a konyha hátfala pedi hozzá harmonizáló sóskúti durva mészkő borítaná. A terület Lf (falusias lakóterület) besorolású, 30% beépíthetőséggel, 4,5 m épitménymagassággal,50% zöldfelülettel.
 BŐVEBB INFORMÁCIÓ:
LAKÁSKULCS INGATLAN, 8230 BALATONFÜRED, ARANYHÍD SÉTÁNY 8.


Elhelyezkedés

Felsőörs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6624892


LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6624892

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései
A telekről 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 613 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 630 m². A telek ára 65,9 millió Ft, négyzetméter ára 40 856 Ft, ami a felsőörsi átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Ávor Zsuzsa referens a LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6624892. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Felsőörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.