star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Fonyód

  • 670 m²

    telek

Vételár:

12,5 millió Ft

Eladó földterület Fonyód

  • 670 m² telek

  • Eladó földterület Fonyód


Ár:

12 500 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A LIDO HOME BALATONBOGLÁRI irodája eladásra kínál egy lenyűgöző panorámával rendelkező építési telket Fonyód-Sipos-hegyen!

Ha szereted a természetet és álmaid otthonát szeretnéd megépíteni egy gyönyörű környezetben, akkor ez a telek tökéletes választás lehet számodra.
A jelenleg erdős terület igazi kihívást jelent majd, de a kilátás, melyet a Balaton és környéke nyújt, minden fáradságot megér.

A telek ideális helyen található, ahol a csend és nyugalom garantált. A környék hangulatos, a Balaton mindössze pár percre van autóval. Itt valóra válik az álmod egy saját, egyedi otthonról, mely a természethez és a vízparthoz is közel van.

A közművek közül az utcában a gázon kívül minden megtalálható kb. 30 méterre.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és vásárold meg ezt a varázslatos építési telket még ma! Állítsd itt fel otthonodat, és élvezd a csodás panorámát minden nap!

Amennyiben a LIDO HOME által kínált FONYÓDI TELEK vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Fonyód


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6625289


+36 30

Ingatlannet kód: NET6625289

A telekről 6 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 670 m². A telek ára 12,5 millió Ft, négyzetméter ára 18 657 Ft, ami a fonyódi átlaghoz képest 49%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Klics Veronika referens a Lido Home Balatonboglár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625289. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fonyód ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.