star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Gárdony

  • 817 m²

    telek

Vételár:

29,8 millió Ft

Eladó földterület Gárdony

  • 817 m² telek

  • Eladó földterület Gárdony


Ár:

29 800 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

ÉPÍTÉSI TELEK AGÁRDON !Eladó Agárd kellemes, zöldövezeti részén, kertvárosi környezetben de a Velencei - tótól kb. 5 perc sétára, 817 m2 méretű telek, 30% beépíthetőséggel. Az ingatlan frissen kimért és felparcellázott, ezért még lehetőség van akár több, egymás melletti terület megvásárlására is, egyik telken víz és gáz bevezetve.Az utcában minden közmű megtalálható.Több telek egyidejű vásárlása eseténjelentős kedvezmény!!!Figyelmébe ajánlanám befektetőknek, beruházóknak is.Kérem keressen ha érdekes lehet Önnek az ingatlan ezen az IRÁNYÁRON!

Referencia szám: TK089288


Elhelyezkedés

Gárdony


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6401768


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6401768

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
A telekről 6 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 817 m². A telek ára 29,8 millió Ft, négyzetméter ára 36 475 Ft, ami a gárdonyi átlaghoz képest 39%-kal magasabb. Az ingatlant Barkó Zsolt referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6401768. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gárdony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.