star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Gyomaendrőd

  • 60 m²

    alapterület
  • 733 m²

    telek

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó földterület Gyomaendrőd

  • 60 m² alapterület
  • 733 m² telek

  • Eladó földterület Gyomaendrőd

  • 60m²


Ár:

44 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Eladóvá vált Békés vármegyében, Gyomaendrőd mellett a Sirató-zugban egy 733 nm-es üdülőtelek 2 házzal és egy lakókocsival. A terület akár ketté is osztható 1-1 házzal. Az ingatlan közvetlenül a víz mellett található, 24 méteres vízparttal rendelkezik. A házak mindegyike 2 szintes, egyenként 30 nm területű. A földszinten van a konyha beépített, gépesített konyhabútorral és a fürdőszoba WC-vel, az emeleten pedig 1 szoba. Ezen kívül van még 1 kétszemélyes lakókocsi is, amely fedett helyen, beton alapon áll. Mindkét háznak vízpartra néző fedett terasza van, míg az egyiknek design oszlopos, fedett terasza is van. A villany mindenhova be van vezetve, 6 mm-es réz földkábeleken. A vizet a 64 méter mély fúrt kút biztosítja hidroforral. Van egy 10 cm-es szigetelésű hidrofor ház is, melynek az oldalán solar kerti zuhanyzó található, amely felmelegíti a vizet, így hideg-meleg vízzel egyaránt lehet zuhanyozni akár kint is. A ház oldalán egy hideg-meleg vizes kinti mosogató is kialakításra került. Ezen kívül egy 6 nm-es, beton alapra épült könnyűszerkezetes tároló is van, ahol kerti szerszámokat, horgászbotokat kiválóan lehet tárolni. A szennyvízelvezetés derítővel megoldott. Tv használatára is van lehetőség. Az udvaron 2 soros fémvázzal szederlugas van telepítve, ezen kívül eperfa, mogyoróbokor, ribizli és áfonyabokor is megtalálható. A 24 méteres vízparton 2 stég is van, az egyik kb. 7 nm, műanyag borítású, míg a másik kb. 12 nm, beton stég, ami 7 oszlopon áll. Kiváló vételi lehetőség családoknak, baráti társaságoknak egyaránt, de akár szálláskiadásra is megfelelő. A szemben lévő oldalon nincs közvetlen vízparti szomszéd. Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére! Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Babaváró hitel ügyintézését is vállalom.


Elhelyezkedés

Gyomaendrőd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6645511


Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6645511

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

A mezőgazdasági ingatlanról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 733 m². A mezőgazdasági ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 748 333 Ft, ami a gyomaendrődi átlaghoz képest 99%-kal magasabb. Az ingatlant Janó Istvánné referens a Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645511. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyomaendrőd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.