star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Győr, Ménfőcsanak

  • 1 236 m²

    alapterület

Vételár:

22 millió Ft

Eladó földterület Győr, Ménfőcsanak

  • 1 236 m² alapterület

  • Eladó földterület Győr, Ménfőcsanak

  • 1 236m²


Ár:

22 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Szeretne Győr közkedvelt településén építkezni és élni, egy békés, nyugodt, családbarát környéken, mindezt egy átmenő forgalomtól mentes, CSENDES ZSÁKUTCA UTOLSÓ ÉPÍTÉSI TELKÉN, AMELYHEZ SAJÁT TULAJDONÚ MAGÁNUTCA TARTOZIK?

Győr – Moson - Sopron megyében lévő Győr - Ménfőcsanak településén kínálom megvételre egy 1.236 m2-es építési telket, ami az utolsó beépítetlen telek a zsákutcában, amelyhez egy saját tulajdonú magánút tartozik.

A telek főbb jellemzői:

- telek mérete: 1.236 m2,
- kb. 22 m széles,
- a telek hossza kb. 56 m,
- 30 %-a beépíthető,
- min. 40 %-os zöldfelület,
- max. építmény magasság 7 m, amellyel 2 szint teljes belmagassággal építhető,
- villany, víz, csatorna és gáz az utcában.

Mit lehet rá építeni?

A telek közművesítését követően ebben az övezetben egy lakó és egy egyéb rendeltetési egység helyezhető el az építési telken. Az egyéb rendeltetési egység lehet pl. iroda, szolgáltatás, üzlet stb.

A településen minden alapszolgáltatás megtalálható, amelyre a hétköznapi életben szükség lehet: boltok, háziorvosi és fogorvosi rendelő, gyógyszertár, buszmegálló stb., valamint a gyerekek számára bölcsőde, óvoda, általános iskola és játszótér. Tömegközlekedés szempontjából is megfelelő.

Méretéből adódóan nagyszerűen alkalmas egy kényelmesen élhető családi otthon megépítésére, ezért bátran ajánlom minden korosztály számára, akik nyugodt, kellemes és élhető helyen szeretnének élni Győrben.

A telek irányára: 22.000.000 Ft. ALKUKÉPES.

Amennyiben a GYŐR - MÉNFŐCSANAK átmenő forgalomtól mentes ZSÁKUTCÁJÁBAN lévő ÉPÍTÉSI TELEK felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal, akár hétvégén is!

A telek és környéke élőben szebb és látványosabb, mint a képeken, amit személyesen, időpont egyeztetés után megmutatom Önnek. Hívjon bátran hétvégén is.


Elhelyezkedés

Győr, Ménfőcsanak


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6487256


+36 70

Ingatlannet kód: NET6487256


A telekről 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 236 m². A telek ára 22 millió Ft, négyzetméter ára 17 799 Ft, ami a győri átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Sokorai János referens a NewLife irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6487256. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Ménfőcsanak ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.