star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Győr

  • 796 m²

    alapterület

Vételár:

10,9 millió Ft

Eladó földterület Győr

  • 796 m² alapterület

  • Eladó földterület Győr

  • 796m²


Ár:

10 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Győrben a Góré-dűlőben, a város közkedvelt zártkerti övezetében 796 m2-es művelési ág alól kivett telek eladó.

A telken egy 7 - 8 m mélységű cölöppel vert kút áll rendelkezésre, amely öntözésre alkalmas. Áram nem került bevezetésre, viszont 32 A erősségű áram bekötés lehetősége adott.

Jól termő gyümölcsfák is vannak: nagy diófa, sárgabarack, kopasz barack, őszibarack, meggyfa, szilvafa.

A Góré-dűlő egy nagyon közkedvelt zártkerti övezet, amely Marcalváros 2 városrész és a Holt-Marcal között fekszik. A környéket évről évre egyre több család választja állandó lakhelyként.

Autóval és biciklivel rövid időn belül szinte minden könnyen és gyorsan elérhető: boltok (Tesco, Spar, Aldi, Lidl stb.), étterem, McDonalds’s, OMW benzinkút, dohányboltok, szolgáltatások (fodrászat, kozmetikus, kéz és lábápolás stb.), Möbelix, XXXLutz és a Family Center sok üzlettel (Müller, CCC, Pepco, Euro Kaiser, Deichmann, KIK, Hervis stb.), valamint a gyerekek számára bölcsőde, óvoda, iskola és játszóterek.

Ez a telek kiváló lehetőség természetkedvelők számára, akik el akarnak menekülni a nagyváros zajától, valamint pihenni, kikapcsolódni, kertészkedni szeretnének városhoz közeli, mégis nyugodt, rendezett, vízparthoz közeli helyen.

Az ingatlan per és tehermentes. Azonnal megvásárolható és birtokba vehető.

A telek irányára: 10.900.000 Ft. ALKUKÉPES.

(Megjegyzés: A telek mellett közvetlenül egy 2.169 m2-es nagyságú dupla telek is megvásárolható, amelynek irányára 34.900.000 Ft.)

Amennyiben a Győrhöz tartozó Góré-dűlőn található zártkerti telek felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a hét bármelyik napján.

A TELEK ÉS KÖRNYÉKE ÉLŐBEN SZEBB ÉS LÁTVÁNYOSABB, MINT A KÉPEKEN!


Elhelyezkedés

Győr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6485364


+36 70

Ingatlannet kód: NET6485364


A telekről 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 796 m². A telek ára 10,9 millió Ft, négyzetméter ára 13 693 Ft, ami a győri átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sokorai János referens a NewLife irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6485364. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.