star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Győrújbarát

  • 2 665 m²

    alapterület

Vételár:

27 millió Ft

Eladó földterület Győrújbarát

  • 2 665 m² alapterület

  • Eladó földterület Győrújbarát

  • 2 665m²


Ár:

27 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Megvételre kínálok Győrújbaráton egy örök panorámás, 2665 nm-es belterületi építési telket, melynek beépíthetősége 30 %.
Közművek közül a víz telken belül, a csatorna, villany és a gáz közvetlenül a telek előtt található.
A település központjában van, boltoktól, étteremtől, pékségtől csupán pár percre, de nagyon közel vannak különféle bevásárlóközpontok, valamint az autópálya felhajtó is, így rendkívül frekventált az elhelyezkedése.
Győrújbarát mindössze 12 km-re van Győrtől, így nagyon gyorsan be lehet jutni a megyeszékhelyre is.
A telek háromszög alakú, az utca felőli oldala 4 m , hátra fele folyamatosan szélesedik, az építési határvonalnál már 17 m, a hátsó része pedig 30 m szélességű.
Ajánlom azok figyelmébe akik szeretik a csendet és a nyugalmat, valamint a panorámás telkek szerelmesei, mert egy kifejezetten természetközeli, csodálatos kilátással rendelkező telekről van szó.
Egyeztessünk időpontot és nézzük meg együtt, keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Győrújbarát


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6441446


+36 30

Ingatlannet kód: NET6441446

A telekről 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 2 665 m². A telek ára 27 millió Ft, négyzetméter ára 10 131 Ft, ami a győrújbaráti átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kozma Ádám referens a NewLife irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6441446. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győrújbarát ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.