star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Gyula, Szanazug

  • 20 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 2 436 m²

    telek

Vételár:

10 millió Ft

Eladó földterület Gyula, Szanazug

  • 20 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 2 436 m² telek

  • Eladó földterület Gyula, Szanazug

  • 20m²


Ár:

10 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Szanazug gyulai oldalán kínálunk megvételre főúthoz közel, három egymás melletti zárt kertet, 3x812 m2, összesen 2436m2-es alapterülettel. A három kert teljesen körbekerített, beton oszlopokkal és drótkerítéssel. Két fúrt kút, áram található a telken, a gáz közmű-hálózatot nemrégiben építették ki az utcában.

A kertekben gyümölcs és diófák, fenyők, évelők és sziklakerti növények nyújtanak pihentető, árnyékos környezetet, nagy előny, hogy nem kell 8-10 évet várni a fák növekedésére!
Jelenleg egy 20 négyzetméteres, belül egyterű, kerámia padlóburkolattal ellátott, helyiségek nélküli kis téglaház, egy téglából épített filagória és kerti sütögető szolgáltat menedéket és a pihenés lehetőségét.
Az áram a házba is be lett vezetve, a két fúrt kút vize locsolásra alkalmas.

A terület tereprendezést igényel, ezt követően akár a házhoz hozzáépítéssel (10% beépíthetőséggel), akár mobilház/konténerház telepítésével nyaralóként használatba vehető, kiadható.

Irodánk teljes körű segítséget nyújt az adásvétel sikeres lebonyolításában: rendelkezésre áll tapasztalt, megbízható ügyvéd, energetikus, bankfüggetlen hitel-ügyintéző.

Ha lehetőséget lát ebben az ingatlanban, hívjon akár hétvégén is, nézzük meg együtt!

06 20 9362 513
Krizsán Ibolya csendes utca, parkosított udvar, kerti grillezőhely, zöld övezet, fúrt kút
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Gyula, Szanazug, Gyula Szanazug


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6543673


Krizsán Ibolya Ildikó

Krizsán Ibolya Ildikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6543673

Krizsán Ibolya Ildikó

Krizsán Ibolya Ildikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Gyula, szanazugi (Gyula Szanazug) telek 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A telekről 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 20 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 436 m². További jellemzői: az építés éve 2006. Parkolási lehetőség: nincs. A telek ára 10 millió Ft, négyzetméter ára 500 000 Ft, ami a gyulai átlaghoz képest 98%-kal magasabb. Az ingatlant Krizsán Ibolya Ildikó referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6543673. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyula, Szanazug ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.