star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Gyulakeszi

  • 3 450 m²

    telek

Vételár:

35 millió Ft

Eladó földterület Gyulakeszi

  • 3 450 m² telek

  • Eladó földterület Gyulakeszi


Ár:

35 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Veszprém megyében, Gyulakeszi Csobánchegyen, 3.450 m2 szőlő, présház eladó. Az ingatlannyilvántartás szerinti szőlő és gazdasági épület zártkert besorolású, ezért a földtörvény vonatkozik rá. A telek szürkebarát szőlővel művelt. A balatoni panorámás telekre építeni a szőlőművelést megtartva lehet a szőlőfeldolgozást, bortárolást, borturizmust szolgáló céllal, max. 3% beépítettséggel, max. 90 m2 alapterülettel, max. 4 m építménymagassággal, max. 6 m épületszélességgel, hagyományos, terepbe illő megjelenéssel. Az ingatlan az előtte lévő, 1.798 m2-es szőlővel és gazdasági épülettel együtt is eladó, tovább bővítve ezáltal a benne rejlő lehetőségeket.Gyönyörű panoráma a Balatonra és a hegyekre, egyedülálló lehetőség! Az ingatlan a Balaton-felvidéki Nemzeti park területén helyezkedik el. Bővebb információért keressen telefonon!

Referencia szám: M229695


Elhelyezkedés

Gyulakeszi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6653896


Siófok Sió utca 10 - OTP Ingatlanpont Iroda

Siófok Sió utca 10 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6653896

Siófok Sió utca 10 - OTP Ingatlanpont Iroda

Siófok Sió utca 10 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
A mezőgazdasági ingatlanról 13 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 3 450 m². A mezőgazdasági ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 10 145 Ft, ami a gyulakeszi átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Zsitnyányi Ágnes referens a Siófok Sió utca 10 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6653896. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyulakeszi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.