star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Hajdúsámson

  • 1 102 m²

    alapterület

Vételár:

10,49 millió Ft

Eladó földterület Hajdúsámson

  • 1 102 m² alapterület

  • Eladó földterület Hajdúsámson

  • 1 102m²


Ár:

10 490 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Keresed az ideális telek lehetőségét? Akkor ne keress tovább! Egy csendes környéken található 1102 nm-es telek várja, hogy megvásárold.

Az telek 30%-ban építhető, így lehetőséged van arra, hogy megtervezd és megépítsd álmaid otthonát. A telek mérete lehetővé teszi, hogy akár nagyobb családi házat is építs rajta.

Az ingatlan környéke nagyon csendes, így ideális azok számára, akik szeretnének egy olyan otthont, ahol nyugodtan élhetnek és pihenhetnek.

A telektől 15 perc alatt beérsz Debrecenbe.

A telek közművesítése folyamatban van.

Ha szeretnél egy megfizethető árú telket vásárolni, ahol nyugodtan élhetsz, és lehetőséged van arra, hogy megépítsd az álmaid otthonát, akkor ez az ingatlan ideális választás számodra.

Ha bármilyen kérdésed van, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfeleink bizalommal kereshetnek minket, és mi minden kérdésre szívesen válaszolunk. Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot még ma, és vásárold meg ezt a fantasztikus teleket!


Elhelyezkedés

Hajdúsámson


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6517304


A telekről 1 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 102 m². A telek ára 10,49 millió Ft, négyzetméter ára 9 519 Ft, ami a hajdúsámsoni átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ujlaki Gábor referens az Ujlaki Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6517304. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hajdúsámson ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.