star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Hidegkút

  • 5 847 m²

    alapterület

Vételár:

900 ezer Ft

Eladó földterület Hidegkút

  • 5 847 m² alapterület

  • Eladó földterület Hidegkút

  • 5 847m²


Ár:

900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

VESZPRÉM MEGYÉBEN, HIDEGKÚTON ERDŐ TERÜLET ELADÓ!

Veszprém megyében Hidegkút külterületi 58 HA ERDŐ területből 5.847 m2 eladó.

Fafajták jellemzően cser és tölgyfa.

A terület Hidegkút közvetlen határán található, jól megközelíthető.

BESOROLÁSA: Ev-1, VÉDETT ERDŐ

- Védett erdőterületbe a Balaton-felvidéki Nemzeti Park bővítési területén található erdőterületek, valamint a természeti területként nyilvántartott erdőterületek tartoznak.
- A védett erdő övezetben (Ev-1) a táji, természeti értékek megőrzése, a természetes, ill. természet közeli ökoszisztémák megóvása biztosítandó.
- Védett erdő övezetben a természetvédelmi hatóság által meghatározott feltételekkel kizárólag természetközeli erdőművelés, ill. a természetvédelmet szolgáló vadállomány-kezelés folytatható.
- Védett rendeltetésű erdőterületen épületek nem helyezhetők el.
- Erdőterületen erdőgazdálkodás kizárólag az erdőtörvény, az erdőterv, ill. a különböző tulajdonú erdők kezelésére létrehozott szervezetek (pl.: erdőbirtokossági társulás) belső előírásai, ill. a Balaton-felvidéki Nemzeti Park kezelési terve szerint történhet.

Irodai referenciaszám: Zi 173

További információkért keressen bizalommal!

- MEGBÍZHATÓ ÜGYVÉDI HÁTTÉR.
- ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY és INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉS
KÉSZÍTÉSE.
- INGYENES HITELÜGYINTÉZÉS.

KERESÜNK ELADÓ / KIADÓ INGATLANOKAT VESZPRÉM
MEGYÉBEN!


Elhelyezkedés

Hidegkút


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6372094


+36 30

Ingatlannet kód: NET6372094

A mezőgazdasági ingatlanról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 5 847 m². A mezőgazdasági ára 900 ezer Ft, négyzetméter ára 154 Ft. Az ingatlant Rikk Adrienn referens a Pannon Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6372094. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hidegkút ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.