star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Hosszúhetény

  • 6 331 m²

    telek

Vételár:

12 millió Ft

Eladó földterület Hosszúhetény

  • 6 331 m² telek

  • Eladó földterület Hosszúhetény


Ár:

12 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Hosszúhetény dinamikusan fejlődő családi házas övezetében két egymás melletti örökpanorámás, összességében 6331 m2-es építési telek egyben eladó!

Házából kinézve a napsütötte Mecseki lankákban gyönyörködik álmai otthonából. A kandallóban tűz ropog, a nappaliban gyermekek játszanak, Ön pedig elégedetten hátra dől a kanapén és elgondolkodik. Eszébe jut, hogy az egész ott kezdődött, hogy tudta, az egyik legfontosabb kérdés, hogy megtalálja-e a házához méltó környezetet, hogy egy tökéltes telek kulcskérdés, mivel házat építeni könnyű, de odébb tolni nehéz!

Igen, kiváló építési telekre talált!

Ez az egymás mellett lévő, összességében 6331 m2 területen elheyezkedő építési telek kiváló adottságokkal rendelkezik. A felső, lankás részen tökéletes helyen lesz leendő otthona, a tájolásból adódóan pedig napsütötte, fényes házban lakhat, ráadásul örök panorámával. A telekhatárnál már ott van az áram, s az utcában a gáz-, víz- és szennyvíz vezeték egyaránt.

Az otthonához hozzásegíteni Önt az én hivatásom! Szeretettel megtölteni az Ön feladata. Álmodjuk meg közösen! Legyünk egy csapat az ingatlanügyekben!

Referencia szám: TK013591


Elhelyezkedés

Hosszúhetény


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6619030


HASONLÓ INGATLANOK


6 490 000 Ft

Hosszúhetény

+36 20

Ingatlannet kód: NET6619030

A telekről 3 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 6 331 m². A telek ára 12 millió Ft, négyzetméter ára 1 895 Ft, ami a hosszúhetényi átlaghoz képest 51%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pintér Zsolt referens a Pécs, Kincses út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619030. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hosszúhetény ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.