star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Hosszúpályi

  • 3 624 m²

    telek

Vételár:

11,4 millió Ft

Eladó földterület Hosszúpályi

  • 3 624 m² telek

  • Eladó földterület Hosszúpályi


Ár:

11 400 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Hosszúpályiban, 3624 nm-es építési telek eladó!
Lakóövezetben, építési telek, 30%-os beépíthetőséggel. Bontandó felépítmény nincs.
A telekre nincs közmű bevezetve. Vezetékes gáz, vezetékes víz és csatorna az utcában található, elektromos áram a szomszédos utcában elérhető el.
Debrecen külterületen folyamatban lévő nagyszabású beruházásokhoz közel elhelyezkedő nagyközségben, Hosszúpályiban. A környék csendes, zöld övezetben található, a település központjához közel, könnyen megközelíthető, aszfaltozott utcában.

telek, építési, építési telek, csendes, zöld, Hosszúpályi, Debrecen, eladó
Villanyáram: utcán.
Vízellátás: utcán.
Csatornázás: utcán.
Gázellátás: utcán.


Elhelyezkedés

Hosszúpályi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6597469


+36 70

Ingatlannet kód: NET6597469

A telekről 8 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 3 624 m². A telek ára 11,4 millió Ft, négyzetméter ára 3 146 Ft, ami a hosszúpályi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Balogh Anikó referens a Molnár Tamás irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6597469. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hosszúpályi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.