star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Budapest, III. kerület

  • 935 m²

    telek

Vételár:

18 millió Ft

Eladó földterület Budapest, III. kerület

  • 935 m² telek

  • Eladó földterület Budapest, III. kerület


Ár:

18 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.


BEFEKTETÉSNEK AJÁNLOM!

Eladó Óbuda egyik legdinamikusabban fejlődő részén, a Bécsi út felett, a Csúcshegyi útnál, Mécsvirág és Vadászles utca között fekvő 935 nm nagyságú, művelés alól kivett zártkert.
A telek övezeti besorolása Mk-2, zártkerti terület, jelenleg új építési engedélyt nem adnak ki rá.

A Virágosnyereg útig a közművek kiépítése elkészült, hosszabb távon a közművesítés és a terület átminősítése itt is várható! A normál és a szelektív szemétszállítás, valamint a postai szolgáltatás megoldott a hegyen.
A közeli Bécsi út teljes körű újjáépítése, az esztergomi vasút kibővítése már megtörtént.
A Csúcshegy szomszédságában a Virágosnyereg út mellett a Harsánylejtő lakópark megépült, így a csúcshegyi terület is hosszabb távon felértékelődik.
A Csúcshegy részben már beépült családi házakkal, nyaralókkal, de ez a része jelenleg még nem lakóterület, mégis egyre többen laknak itt életvitelszerűen.
A telek befektetésnek ideális.
Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető.

Az ingatlan vásárlásához kedvező kölcsönt ajánlunk, pénzügyi tanácsadással, ügyvédi szolgáltatással is készséggel segítünk!
Ha eladandó ingatlana van, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését!
Az ingatlan megtekintéséhez várom hívását!


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6514711


+36 70

Ingatlannet kód: NET6514711


A telekről 1 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 935 m². A telek ára 18 millió Ft, négyzetméter ára 19 251 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 83%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Liszka Péterné referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6514711. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.