star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Budapest, III. kerület

  • 1 009 m²

    telek

Vételár:

259 millió Ft

Eladó földterület Budapest, III. kerület

  • 1 009 m² telek

  • Eladó földterület Budapest, III. kerület


Ár:

259 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

CSALÁDI HÁZAT VAGY TÁRSASHÁZAT ÉPÍTENE?
III. REMETEHEGYEN ÖRÖKPANORÁMÁS EXKLUZÍV TELEK ELADÓ!
Az 1009 nm-es telekre tervezett LUXUS CSALÁDI HÁZ építése elkezdődött, befejezése az új tulajdonosra vár.
Az övezeti besorolás alapján a telekre TÁRSASHÁZ IS ÉPÍTHETŐ!
Remetehegy legmagasabb pontján, természetvédelmi övezet közelében, a Golfpálya és a British International School vonzáskörzetében található ez az EXKLUZÍV ÖRÖKPANORÁMÁS telek, ahonnan egész Budapest látványa elénk tárul!
Övezeti besorolása: Lke-2/SZ-N3-
beépítés terepszint felett: 15/k20-
beépítés terepszint alatt: 25-
ált.szintterületi mutató: 0,4-
parkolási szintt.mutató: 0,2-
zöldfelületi arány: 75/k65-
épületmagasság: 7 /k5-
homlokzatmagasság: 6,5-
épületszám: 1-
lakásszám: 5
VÍZ, VILLANY, CSATORNA TELKEN, gáz az utcában. A telek az utcaszinttől lejjebb helyezkedik el, így intimitása biztosított. A családi ház építési munkálatai megkezdődtek, a legfontosabb részek (tereprendezés, pinceszint) már elkészültek. A telekre tervezett lakóépület alagsor + földszint + emelet kialakítású, monolit vasbetonvázas lakóépület, melynek alagsor alatti vasbeton szerkezetei készültek el. Statikai vizsgálat igazolja, hogy az elkészült tartószerkezeti elemek megfelelő állapotúak, az épület továbbépítésére alkalmas.
Az eredeti tervektől el lehet térni.
Az építési engedély már lejárt. A hegyvidéki elhelyezkedés ellenére a TELEK EGY RÉSZE TELJESEN SÍK! Formája trapéz, méretei: 21 m széles és 46,4 ill. 28,6 m hosszú.
A BEÉPÍTÉSI PARAMÉTEREK 3 LAKÁSOS TÁRSASHÁZ építését is lehetővé teszik.
A telek CÉGGEL EGYÜTT eladó!!!
Így az ár ÁFA-s ár. Az ár tartalmazza az eredeti tervdokumentációt is.
A telek LOKÁCIÓJA KIVÁLÓ: a közelben számos bevásárlási lehetőség (STOPSHOP, GOBUDA, TESCO, FLÓRIÁN), orvosi rendelők, Margit kórház, iskolák (BISB, Óbuda Egyetem, Árpád Gimnázium) óvodák.Az Árpád híd pár perc, a belváros tömegközlekedéssel és autóval is fél órán belül elérhető csúcsidőben is.Ne hagyja ki ezt a lenyűgöző lehetőséget! Hívjon most, és tegyen meg mindent, hogy ezen az EXKLUZÍV HELYEN LÉVŐ ingatlan az Öné legyen!Ha építési telket keres, hívjon bátran! Számos építési telket tudok ajánlani Budapest bármely kerületéből!A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal. Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.Hitel és CSOK ügyintézés garantáltan a leggyorsabban, a legjobb feltételekkel. Személyre szabott ingyenes pénzügyi tanácsadás biztosításokkal és befektetésekkel kapcsolatban.
pl. Érd.: Sinkovicz Tamás +36 30 891 8689

Referencia szám: TK098963


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6632749


+36 30

Ingatlannet kód: NET6632749


A telekről 12 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 009 m². A telek ára 259 millió Ft, négyzetméter ára 256 690 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 51%-kal magasabb. Az ingatlant Sinkovicz Tamás referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632749. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.