star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Iváncsa

  • 1 300 m²

    telek

Vételár:

20 millió Ft

Eladó földterület Iváncsa

  • 1 300 m² telek

  • Eladó földterület Iváncsa


Ár:

20 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

ELADÓ CSATORNÁZOTT ÉPÍTÉSI TELEK IVÁNCSÁN!!
6 db telek eladó egymás mellett és egymással szemben
Az ár egy telekre értendő, egyben és külön is megvásárolhatóak.
Szabályos téglalap alakú, sík terület.

A helyi építési szabályzat szerint 30 % a telek beépíthetősége, 3,5-4,5 méteres építménymagasság megengedett, elhelyezkedése alapján falusias lakóövezetben található. Egyéb közművek és hírközlési szolgáltatások az utcában vannak.

Iváncsa a Velencei-tó és a Duna között található folyamatosan fejlődő település az M6 autópályához közel. A vételár +25% áfával fizetendő.

Ajánlom a vidéki életmód és a nyugalom kedvelőinek csendes utcában mégis a központhoz közel. Hívjon bizalommal bármikor és tekintse meg a hét bármely napján!


Elhelyezkedés

Iváncsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634549


Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634549

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Az iroda további hirdetései
A telekről 1 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 300 m². A telek ára 20 millió Ft, négyzetméter ára 15 385 Ft, ami az iváncsai átlaghoz képest 56%-kal magasabb. Az ingatlant Matkovics Nikolett referens a Léczfalvy Csaba Irodavezetö irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634549. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Iváncsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.