star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Kács

  • 1 347 m²

    telek

Vételár:

4,1 millió Ft

Eladó földterület Kács

  • 1 347 m² telek

  • Eladó földterület Kács


Ár:

4 100 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A Bükk hegység lábánál, Kács zsákfaluban szép természeti környezetben lévő építési telkek eladók.A 723 és 624 m2- es telkek egymással átellenben, egy útra járnak ki, egyikük sík terület, a végében kikövezett kis hegyi patak csörgedez, a másik telek kissé lejtős, a vége már erdős területtel határos..Közművek elérhetők a szomszédos utcából, a környéken már vannak lakóházak, nyaralók..A telkek külön is eladók, a nagyobb, sík üres terület 2.200.000 forintért, a kisebb 1.900.000 forintért. (Mindkét terület önálló helyrajzi számmal rendelkezik..)A település lakói barátságos, vendégszerető emberek, az önkormányzat évente rendez különleges programokat, ide vonzva az ország minden tájáról a természetet kedvelő, túrázni szerető vendégeket..Favágó verseny, vadfőző verseny, egyéb gasztronómiai programok..stb. A településen az ország különböző részeiből vettek már itt nyaralóként kis parasztházakat, nyaralókat, ill. építkeztek..Megközelíthetőségek a régi 3- as úton Bükkábránynál Tibolddarócon keresztül..M 3- as autópálya lehajtó legközelebb Mezőkeresztesnél, 10 km- re..


Elhelyezkedés

Kács


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+30391

Ingatlannet kód: NET6592448


+30391

Ingatlannet kód: NET6592448

A telekről 5 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 347 m². A telek ára 4,1 millió Ft, négyzetméter ára 3 044 Ft. Az ingatlant Farmosi Imre referens a Farmosi Imre irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6592448. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kács ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.