star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Keszthely

  • 1 399 m²

    telek

Vételár:

20 millió Ft

Eladó földterület Keszthely

  • 1 399 m² telek

  • Eladó földterület Keszthely


Ár:

20 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Zala megye Keszthelyen a BALATON Fővárosában ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ!

Jellemzői:

- lakóövezet
- BALATON közelsége
- főútvonal közelsége
- pár perc alatt minden elérhető

Eladásra kínálunk KESZTHELY egyik dinamikusan fejlődő területén két darab lakóövezeti építési TELKET. A két telek a főútvonalhoz közel helyezkedik el, a városi strand és a KESZTHELY móló 5 perc autóúttal könnyen elérhető. A közelben minden az életvitelhez szükséges bevásárlási lehetőségek, boltok, posta megtalálhatóak. A keszthelyi kórház 2 perces időtartamon belül elérhető autóval. A településen óvoda, általános és középiskola valamint egyetem is működik.
A két kivett beépítetlen terület, mely egyrészről egy 600 nm-es másrészről pedig egy 643 nm-es területet foglal magába kiválóan alkalmas lehet két külön álló családi ház megépítésére. A terület besorolásának következtében az ingatlanok beépítési százaléka 30% és maximálisan 5 méter építménymagasság lehetséges. Mindkét telekhez saját használatú út tartozik. A közművek kiépítése a 600 nm-es telken kerültek kialakításra.

KESZTHELY számos kulturális és pihenési lehetőséget kínál. A Festetics kastély önmagáért beszél, a központból induló 3 kilométeres útszakaszon végig kisérő Gesztenye fasor csodálatos élményt nyújt még a személygépjárműben ülőknek is. A balatoni fürdőkultúrát kiszolgálva Keszthelyen három városi és egy külterületi szabadstrand szolgálja ki a fürdőzni és napozni vágyókat valamint a vízisport szerelmeseit.

Siessen előzze meg a többi érdeklődőt, építse meg Ön ezen a helyen álmai OTTHONÁT.
Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését keressen elérhetőségeimen.


Elhelyezkedés

Keszthely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6560305


+36 20

Ingatlannet kód: NET6560305


A telekről 2 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 399 m². A telek ára 20 millió Ft, négyzetméter ára 14 296 Ft, ami a keszthelyi átlaghoz képest 33%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hajnal Gábor referens a Nagymáté Krisztina irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6560305. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Keszthely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.