star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Kincsesbánya

  • 1 106 m²

    telek

Vételár:

7 millió Ft

Eladó földterület Kincsesbánya

  • 1 106 m² telek

  • Eladó földterület Kincsesbánya


Ár:

7 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Kincsesbánya központjában eladó 1106 nm-es építési telek!A telek L alakú, utcafrontja 18m széles.Összközműves: a gáz és víz talaj fölött ki van vezetve csatorna telken belül 3 fázisú áramA szomszédos két oldal kerítéssel rendelkezik.A telken talajvizsgálat történt, ennek eredménye a jelenlegi tulajdonosnál van. Építési tervezetet készíttetett, amit szívesen átad, közös megegyezés alapján.Szemben buszmegálló van, közvetlen közel bolt, gyógyszertár, stb. Könnyű megközelítést biztosít.Irányadó az építkezéssel kapcsolatban a helyi építési szabályzat (HÉSZ)!Beépíthetőség: 30%Megengedett épület magasság: 5mKincsesbánya híres bányaváros, azonban nem csak híres de jó lehetőségeket is nyújt. 15km-re van Székesfehérvártól, ezért gyorsan megközelíthető és az elkerülő által könnyen is. A telekkel majdnem szembeni utcában van orvos, gyógyszertár, posta, dohánybolt, iskola, óvoda.Lát benne fantáziát? Keressen bizalommal bővebb információért. Tekintsük meg együtt!


Elhelyezkedés

Kincsesbánya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6575863


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6575863

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
A telekről 6 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 106 m². A telek ára 7 millió Ft, négyzetméter ára 6 329 Ft, ami a kincsesbányai átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Frebrich Szilvia referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6575863. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kincsesbánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.