star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Kiskunfélegyháza

  • 1 145 m²

    telek

Vételár:

3,5 millió Ft

Eladó földterület Kiskunfélegyháza

  • 1 145 m² telek

  • Eladó földterület Kiskunfélegyháza


Ár:

3 500 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Kiskunfélegyháza szélén a Gyémánt lakópark közvetlen szomszédságában eladó egy 1145 m2-es telek. Építkezni vagy befektetésnek is jó választás! Közvetlen mellette két továbbí üres terület összesen 2666 m2, szintén megvásárolható.

-30 %-os beépíthetőség
-betonút mellett
-közművek az utcában!!
-új házas , falusias környezet
-csendes környék
-kifüggesztéses terület

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését illetve eladó vagy kiadó ingatlana van forduljon hozzám bizalommal. Kereső ügyfeleinknek szolgáltatásaink ingyenesek. A HOUSE36 kínálatában megtalálható összes ingatlannal kapcsolatban tudok felvilágosítást adni.

​FIGYELEM! Az adatok Megbízónktól kapott adatok alapján készült, pontosságáért felelősséget nem tudunk vállalni!
Az iroda legfrissebb, aktuális kínálatát a HOUSE36 saját weboldalán találja!


Elhelyezkedés

Kiskunfélegyháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6492893


+36 70

Ingatlannet kód: NET6492893


A telekről 3 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 145 m². A telek ára 3,5 millió Ft, négyzetméter ára 3 057 Ft, ami a kiskunfélegházi átlaghoz képest 47%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gál Tünde referens a HOUSE36 Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6492893. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kiskunfélegyháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.