star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Kisnémedi

  • 57 938 m²

    telek

Vételár:

12,5 millió Ft

Eladó földterület Kisnémedi

  • 57 938 m² telek

  • Eladó földterület Kisnémedi


Ár:

12 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Kisnémedi és Váchartyán közötti lankás területen 57938 m2, 36,5 Ak értékű erdő eladó! A kerítésekkel védett romantikus környezetben elhelyezkedő erdő jó minőégű földútról közelíthető meg. A környezetében gondozott szántóföldek és erdőrészek váltogatják egymást. Az eladásra szánt terület gépkocsival szinte körbejárható, a felső részéről remek kilátás nyílik a környező falvakra, Vácra, Budapest irányában elhelyezkedő településekre. A faállomány 50 éves csertölgy és 20 méter magas fenyőkből áll. A területen két tisztás is található, ahol méhészkedéshez használt jó műszaki állapotú fémkonténer, pihenőpadok, fémhintaágy, sütögetőhely is el lett helyezve. A kiürített fémkonténer hosszabb idejű kin tartózkodáshoz is jól használható, berendezhető. Nem része a vételárnak, de jelképes összegért átadásra kerülhet. A terület több vadászlessel is rendelkezik. Az erdőt 10 éve tisztították. A területen lévő kidőlt fák összegyűjtése nemcsak javítaná az erdő szépségét, állapotát, hanem azonnali bevételi forrást is jelenthetne az új tulajdonos számára.
Irányár: 12.500.000.-Ft
Ha ingatlant szeretne eladni, irodánk kedvező feltételekkel vállalja az értékesítést, Pest és Nógrád megyében.
Helyszíni felmérés, értékbecslés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítés.
Iroda címe: 2600 Vác, Zrínyi u. 17/A


Elhelyezkedés

Kisnémedi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6644313


+36 30

Ingatlannet kód: NET6644313

A mezőgazdasági ingatlanról 14 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 57 938 m². A mezőgazdasági ára 12,5 millió Ft, négyzetméter ára 216 Ft. Az ingatlant Herczeg Zoltán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644313. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kisnémedi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.