star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Kozármisleny

  • 1 331 m²

    telek

Vételár:

21 millió Ft

Eladó földterület Kozármisleny

  • 1 331 m² telek

  • Eladó földterület Kozármisleny


Ár:

21 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Fedezze fel álmai otthonának helyszínét Kozármislenyben! Eladó egy gyönyörű, 1331 négyzetméteres telek, melynek határán biztosított a villany ellátás, és a víz már a telken belül is rendelkezésre áll. A telek enyhén lejtős, ám a látvány páratlan - örökpanoráma várja!Az ingatlan környékén már számos családi ház épült, az utcában pedig minden ingatlan belterületté lett minősítve, így ez a telek is az átminősítés folyamatában van. Kozármisleny városa kiváló infrastruktúrával büszkélkedhet, így mindennapi szükségleteit könnyen kielégítheti a helyi szolgáltatások segítségével. Éttermek, töltőállomás, Spar szupermarket, gyógyszertár, különböző üzletek és pékségek mind a közelben találhatók.Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, és teremtsen saját otthont Kozármisleny egyik legkedveltebb részén! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!
Érdeklődni: Fekete Zsanett +36305809303

Referencia szám: TK072020-IN


Elhelyezkedés

Kozármisleny


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6648602


Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6648602

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései
A telekről 11 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 331 m². A telek ára 21 millió Ft, négyzetméter ára 15 778 Ft, ami a kozármislenyi átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Fekete Zsanett referens a Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648602. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kozármisleny ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.