star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Lenti, Lentihegy

  • 21 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 1 348 m²

    telek

Vételár:

12 millió Ft

Eladó földterület Lenti, Lentihegy

  • 21 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 1 348 m² telek

  • Eladó földterület Lenti, Lentihegy

  • 21m²


Ár:

12 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:


Elhelyezkedése: Mezőgazdasági övezet Emeleti elhelyezkedés: Földszinten Tájolása: Keleti tájolású Állapota: Használt - felújítandó Komfort besorolása: Fél komfortos Építési éve: 1987 Alapterülete: 21 m2 Telekterülete: 1 348 m2 Szobák száma: 1szoba Közművek: Gáz, Víz, Villany Gázellátás: Telekhatáron Vízellátás: Vezetékes víz Melegvíz-ellátás: Villanybojler Áramellátás: 230V Fűtés módja: Fa Fűtés típusa: Kandalló Homlokzat állapot: Felújítandó Építési mód: Tégla Tető formája: Magas Tető anyaga: Bitumen zsindely Parkolási lehetőség: Telken Kilátás: Udvari kilátás, Hegyi panoráma Jellemzői: Alacsony rezsi, Redőny, Udvari terasz, Kert, Kerítés, Egyedi vízóra , Zöldterület, Kapunyitó automatika, Jó közbiztonság Egyéb jellemzők: Terasz, Melléképület, Pince Közelben: Bolt Terhelések: Tehermentes ingatlan Eladásra vonatkozó információk: Az ár tartalmazza a teljes berendezést, Azonnal beköltözhető<br>Lenti városhoz tartozó Lenti hegy zöldövezeti részén eladóvá vált egy pince. Az ingatlanhoz murvás út vezet, de helyi járatos autóbusszal is könnyen megközelíthető. Friss levegő, csendes, nyugodt környék és hegyi kilátás biztosítja a természetközelséget.

Az ingatlan körbekerített, elektromos kapubejáróval. A telek alapterülete 1348 m 2 , a telken található téglaépítésű lakóépületé 20 m 2 . Az épület alatt egy 15?20 m 2 -es pince található, melynek bejárata az épület főhomlokzata alatt helyezkedik el. A lakóépület közelében egy kettéosztott melléképület van, amely egyik felében a mellékhelyiség, a másikban fészer található.

A pince 1987-ben épült. A vizet és a villanyt a lakóépületbe, gázellátást a telekhatárig vezették be. A félkomfortos ház fűtését fa tüzelésű kandalló biztosítja. 2017-ben felújításra került sor, amikor a külső és a belső falakat lefestették, valamint megújították a padlót. U-alakban fedett terasz húzódik a fő-, az udvar- és a hátsó homlokzat mentén.

A bejárati ajtón belépve a konyhába jutunk. A padló cementlap, a falak festettek, illetve a belső fal csempeburkolású. Ugyanitt található a csempézett zuhanyzó, amely mellett egy fakeretes ablak teszi lehetővé a helyiség szellőzését. Jobbra nyílik az utcára néző hálószoba. A padló műanyag, a falak itt is festettek, a háromszárnyú ablak szintén fakeretes. A helyiségben építették ki a kandallót.

A pince felújításra vár. A környék jellemzői miatt hétvégi háznak vagy nyaralónak is kiváló lehet. Az ingatlan eladási ára tartalmazza a fényképeken látható összes berendezést.

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal. Hitelügyintézést vállalok, ügyvédi segítséget biztosítok.


Helyiségek

Pince
nincs megadva
Terasz
nincs megadva

Elhelyezkedés

Lenti, Lentihegy, Harangláb


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6556324


+36 20

Ingatlannet kód: NET6556324

Az általad megtekintett eladó Lenti, lentihegyi (Harangláb) mezőgazdasági 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A mezőgazdasági ingatlanról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 21 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 348 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (egyéb). Parkolási lehetőség: udvarban. A mezőgazdasági ára 12 millió Ft, négyzetméter ára 571 429 Ft. Az ingatlant Szente Andrea referens az Ingatlanhirdeto.com irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6556324. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lenti, Lentihegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.