star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Litér

  • 702 m²

    telek

Vételár:

18,5 millió Ft

Eladó földterület Litér

  • 702 m² telek

  • Eladó földterület Litér


Ár:

18 500 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Építkezne? Nyugodt, természetközeli helyen szeretne élni? Ha igen, akkor tekintse meg a Litér községben eladó telket.
Litér Veszprémtől keletre 9 km-re, Balatonfűzfőtől északra 5 km-re, a 72-es számú főút mellett, a Balaton-felvidék keleti szélén fekvő település. A főút melletti kerékpárútról nemcsak a standokra, hanem a Balatoni Bringakörúthoz is gyorsan el lehet érni.
A településen működik nyolc osztályos református általános iskola, óvoda és bölcsőde, művelődési ház és könyvtár. A hagyományokban gazdag falu rendezvényeit sokan látogatják.

A telek nem töltés föld, építkezésre alkalmas sík terület, délkeleti tájolású. 702 m2-es telek Lke1-es besorolású, a helyi építési szabályzat szert kertvárosi lakóterület, 30%-os a legnagyobb megengedhető beépítési lehetőség, az építmények legnagyobb épületmagassága 4,5 m, a minimális zöldterület aránya 55%.

Az áram fogyasztásmérő szekrény és a szennyvízcsatlakozás a telken belül található, a víz a telekhatáron van.
A buszmegálló, posta, bevásárlási lehetőség, étterem, orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola, az óvoda és bölcsőde, horgásztó, sport és szabadidő park, szabadtéri színház, és a helyi termelői piac 300 - 500 méteren belül van.

Irányár: 18.500.000,-Ft.

A telek kizárólag a Fundamenta Ingatlan kínálatában található meg. Tekintse meg a fotókat, személyes megtekintésért hívjon bizalommal! A fotók az eladásra kínált telken, illetve annak 300 méteres körzetében készültek.
Fodor Marietta


Elhelyezkedés

Litér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6645623


Dr Fodor Marietta Krisztina

Dr Fodor Marietta Krisztina

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


25 000 000 Ft

Litér, Litér

  • Alapterület: 710m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6645623

Dr Fodor Marietta Krisztina

Dr Fodor Marietta Krisztina

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései
A telekről 5 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 702 m². A telek ára 18,5 millió Ft, négyzetméter ára 26 353 Ft, ami a litéri átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dr Fodor Marietta Krisztina referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645623. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Litér ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.