star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Lovászi

  • 43 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 3 278 m²

    telek

Vételár:

40 millió Ft

Eladó földterület Lovászi

  • 43 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 3 278 m² telek

  • Eladó földterület Lovászi

  • 43m²


Ár:

40 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Kedves Érdeklődő,

A Lovászi hegyen, csendes, panorámás kilátással rendelkező wellness ingatlan keresi új tulajdonosát.
Az ingatlan egy éve teljes körűen fel lett újítva. Új villamos hálózat, új víz vezetékek kerültek beépítésre. Az épület kettő szintes. Az alsó szinten lett kialakítva egy wellness/pihenő/szórakozásra alkalmas 40 nm hasznos alapterületű tér. Itt még külön WC is ki lett építve.
A felső szint pedig a lakó rész található. Itt kialakításra került egy hálószoba, egy világos nappali rész, ahol lélegzetelállító kilátás tárul elénk kilépve az erkélyre. A konyha is praktikusan lett megoldva az étkező résszel egybekötött. Ezen kívül egy fürdőszoba+ WC, egy előtér és egy tároló helyiség is helyet kapott ezen a szinten.
Az épület fűtése cserépkályhával vagy szintenként 1-1 hűtő- fűtű klímval van megoldva.
Az udvaron sziklakert, bográcsozó hely, kerti világítás és egy dézsa fürdő lett megálmodva és megvalósítva. Az épület előtt lehet parkolni, akár 2 autónak is bőven van hely. A területen található még egy másik ingatlan is, de az felújítandó állapotban.
Az út végig aszfaltos út, télen- nyáron lehet közlekedni rajta. Csendes, szép környék, de mégis közel van mindenhez is.
Kiváló választás egy fiatal párnak, idősebbeknek is, de befektetésnek sem utolsó. Az ingatlan a képeken látható állapotban, bútorokkal, mindennel együtt eladó, ára: 40.000.000 Ft.
Külsős fénykép miatt keressen bizalommal és természetesen további kérdésekre is válaszolok, hívjon bátran. alacsony fenntartás, berendezett, csendes utca, felszerelt, jó közlekedés, kertrész, közeli belváros, külön fürdő és wc, parkosított udvar, prémium anyagok, terasz, kerti grillezőhely, pince, zöld övezet, erkély, kertvilágítás, melléképület, klíma, új villamoshálózat, dekorvilágítás, kandalló, szauna, jakuzzi, kertkapcsolat, kamera rendszer
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Lovászi, Lovászi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6593506


HASONLÓ INGATLANOK


30 000 000 Ft

Lovászi

  • Alapterület: 63 909m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6593506

Az általad megtekintett eladó lovászi (Lovászi) telek 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A telekről 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 43 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 278 m². További jellemzői: az építés éve 1980. Parkolási lehetőség: nincs. A telek ára 40 millió Ft, négyzetméter ára 930 233 Ft, ami a lovászi átlaghoz képest 99%-kal magasabb. Az ingatlant Szűcs Fanni referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6593506. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lovászi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.