star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Miháld

  • 3 956 m²

    telek

Vételár:

1,99 millió Ft

Eladó földterület Miháld

  • 3 956 m² telek

  • Eladó földterület Miháld


Ár:

1 990 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Az Openhouse Ingatlaniroda eladásra kínálja a 155386. sz.  csendes nyugodt környezetben hegyi birtokot, jó elhelyezkedéssel

épület nélkül.

 

Miháld Örömhegyi részén található  zártkerti birtok köves úton könnyen megközelíthető, minden évszakban.

Jelenleg szántónak használt, épület nem található rajta, a villamos hálózat azonban kiépített,  igény szerint beköttethető.

Kellemes méretű terület, egy kis mobilházzal kiváló pihenési lehetőséget biztosít.

A környék remek kiránduló hely, megtalálható a közeli erdőben egy még érintetlen forrás ami a szóbeszéd szerint jó hatással van 

bizonyos betegségek kezelésének javításában.

Csendre nyugalomra kiváló lehetőség kedvező áron.

Amennyiben a 155386.  számú birtok vagy bármely a kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését,hívjon bizalommal.

A ház vásárlásához hitel  igényelhető, amelynek ügyintézéséhez irodánkban bank-független hitelszakértő áll  rendelkezésre.

Openhouse- Az ingatlan és az otthon közötti út élményéért dolgozunk!


Elhelyezkedés

Miháld


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6280322


Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6280322

Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
A telekről 8 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 3 956 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: nincs. A telek ára 1,99 millió Ft, négyzetméter ára 503 Ft. Az ingatlant Szentes Anikó referens az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6280322. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miháld ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.