star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Mindszentkálla

  • 3 113 m²

    telek

Vételár:

25 millió Ft

Eladó földterület Mindszentkálla

  • 3 113 m² telek

  • Eladó földterület Mindszentkálla


Ár:

25 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A CASANETWORK BALATONFÜREDI irodája eladásra kínálja a 2411-es számú, kiváló adottságú tájpanorámás ZÁRTKERTJÉT MINDSZENTKÁLLÁN.A CASANETWORK BALATONFÜREDI iroda által kínált MINDSZENTKÁLLÁN található MEZŐGAZDASÁGI TERÜLET jellemzői:- 3113 m2 kedvező adottságokkal rendelkező enyhén lejtős, tájpanorámás ÉPÍTÉSRE ALKALMAS terület- az ingatlan mellett és közelében van több kedvező áron megvásárolható hasonló adottságú ÉPÍTHETŐ terület- az ingatlan Mke-2 területi besorolású építeni csak a legalább 80%-ban szőlőműveléssel hasznosított telken, kizárólag a szőlőművelést, szőlőfeldolgozást, bortárolást vagy borturizmust szolgáló épületet lehet- az újonnan készült épületek a területen szabadon álló módon helyezhetők el- a terület csak szőlőműveléssel hasznosítható ( jelenleg telepített szőlő Olaszrizling )- beépítettség legfeljebb 120 m2 lehet , építménymagasság legfeljebb  3,5 m a homlokzatmagasság max .4,5 m- a mezőgazdasági övezetben csak tájba illő épület létesíthető, épületcsoportnál azonos jellegű tetőkialakítást kell alkalmazni- az ingatlan közelében az elektromos áram kiépítés alatt van ( a víz kútfúrással megoldható )- a területek elhelyezkedésükből adódóan vállalkozásra is alkalmasak lehetnek- könnyű a megközelíthetősége  minden évszakban ( aszfaltos út 2-300m található )- rendezett tulajdoni háttér, per és tehermentes ingatlan- Mindszentkálla a Balatontól északra, a Káli-medencében helyezkedik el, a szomszédságában fekvő települések Káptalantóti, Kékkút és Szentbékkálla.- Mindszentkálla kedvelt települése a Balaton-felvidéknek- Amennyiben a 2411-es számú a CASANETWORK által kínált MINDSZENTKÁLLA  területén található MEZŐGAZDASÁGI TERÜLET vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.Telefon: 06 20/ 378-3810                                          " CasaNetWork-A civilizált ingatlanértékesítés artériája ! "Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.


Elhelyezkedés

Mindszentkálla


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6593947


+36 20

Ingatlannet kód: NET6593947

A telekről 13 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 3 113 m². A telek ára 25 millió Ft, négyzetméter ára 8 031 Ft, ami a mindszentkállai átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Ugrai András referens a CasaNetWork Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6593947. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mindszentkálla ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.