star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Nagybakónak

  • 75 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 995 m²

    telek

Vételár:

18,5 millió Ft

Eladó földterület Nagybakónak

  • 75 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 995 m² telek

  • Eladó földterület Nagybakónak

  • 75m²


Ár:

18 500 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Nagybakónakon, gyönyörű panorámával rendelkező, hétvég házas környezetben (végig aszfaltos úton megközelíthető) vált eladóvá, ez a lakható, zárt kerti ingatlan. (Művelési ág alól nincs kivonva)
Az ingatlan egy közel 2000m2-es telken került megépítésre 1970-es években, beton alappal tégla falazattal, valamint amerikai villas zsindely tetőfedéssel. Az ingatlanban 2019-es évben végezték az utolsó felújítási munkálatokat, amikor is kicserélték a főbejárati ajtót és a nagy szoba ablakát, műanyag profilszerkezetűre. Ezen évben került fel még a háztetőre, egy 5.6kw-os napelemes rendszer is, ami még 5 évig szaldó elszámolásban van, valamint az utcafronti kapu elektromos lett. A belső lakrész fűtését, egy fa tüzelésű központilag elhelyezett kandalóval lehet megoldani, vagy igény szerint elektromosan is, hísz a megtermelt energiát is fel lehet használni. A dél - nyugati tájolású ingatlanhoz, nagy terasz, részben térkövetett udvar, melléképületek, alápincézett garázs, szőlő, gyümölcsös, pince, tároló helyiség tartozik.
Közművek: víz, villany. Szennyvíz tárolása derítőben megoldott.
Helységek:
Alsó szint: szoba, előszoba, konyha-étkező közvetlen teraszkapcsolattal, kamra, fürdő mellékhelységgel együtt.
Felső szint: lépcsőház, szoba erkélykapcsolattal, raktár, tároló.
Ha Ön szeretne egyedi panorámával rendelkező, akár lakhatásra, akár hétvégi háznak egy idilli környezetben található kis házikót akkor ez az ingatlan kiváló választás lehet. Az ár irányár.
Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7 alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, parkosított udvar, redőnyözött, terasz, pince, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, erkély, melléképület, új villamoshálózat, kertkapcsolat, beépített szekrény
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Nagybakónak, Nagybakónak


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6637280


+36 30

Ingatlannet kód: NET6637280

Az általad megtekintett eladó nagybakónaki (Nagybakónak) telek 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A telekről 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 995 m². További jellemzői: az építés éve 1970. Parkolási lehetőség: nincs. A telek ára 18,5 millió Ft, négyzetméter ára 246 667 Ft. Az ingatlant Hohl József referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637280. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagybakónak ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.