star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Nagykapornak

  • 10 621 m²

    telek

Vételár:

4,5 millió Ft

Eladó földterület Nagykapornak

  • 10 621 m² telek

  • Eladó földterület Nagykapornak


Ár:

4 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Zalaegerszegtől és Hévíztől kb.15 km-re, közel a Balatonhoz, Nagykapornakon jól megközelíthető murvás és erdei úton 1 ha-os terület eladó, AMIT KIZÁRÓLAG A NAGYKANIZSAI OPENHOUSE Ingatlan Iroda 161454. SZÁMÚ eladásra kínált ingatlanjai között talál meg.

Az ingatlan jellemzői:

A terület zártkert (szántó, gyümölcsös) besorolású, művelési ágból nincs kivéve, ezért a Földtörvény alapján 30 napos kifüggesztésre kötelezett.

Nagyon régóta nem volt művelve a terület, ami K-Ny-i fekvésű, az eleje meredeken emelkedik, itt a hosszú évek alatt, erdősült a terület. A teteje egyenes, szinte kopár, csak néhány bokor van rajta.

Murvás és erdei úton jól megközelíthető, semmilyen közművel nem rendelkezik.A legközelebbi villanyoszlop kb.100 méterre található.

A Földtörvényben meghatározottak szerint az ingatlan 3%-ban beépíthető.

Jó befektetés lehet azoknak, akik fakitermeléssel foglalkoznak, mert a birtok megtisztítása után, akár egy telek megosztással több területre is tagolható az ingatlan vagy gazdálkodásra, állattartásra is alkalmas a terület.

 

NE FELEDJE, KERESŐ ÜGYFELEINK SZÁMÁRA A SZOLGÁLTATÁSAINK INGYENESEK!

Ingatlana finanszírozását bank független hitelszakértőnk díjmentes szolgáltatásával támogatjuk!

 

Amennyiben a 161454-ES SZÁMÚ zártkert Nagykapornakon vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal a +36 30 358-9309 telefonszámon.

BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT, AZ OTTHON ÉRTÉK AZ INGATLAN ÜZLET.


Elhelyezkedés

Nagykapornak


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6481768


Bájer-Sárközi Erika

Bájer-Sárközi Erika

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6481768

Bájer-Sárközi Erika

Bájer-Sárközi Erika

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
A telekről 19 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 10 621 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: nincs. A telek ára 4,5 millió Ft, négyzetméter ára 424 Ft, ami a nagykapornaki átlaghoz képest 63%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bájer-Sárközi Erika referens az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6481768. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykapornak ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.