star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Nagytarcsa

  • 719 m²

    telek

Vételár:

35 millió Ft

Eladó földterület Nagytarcsa

  • 719 m² telek

  • Eladó földterület Nagytarcsa


Ár:

35 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Összközműves, 719 m2-es, sarki építési telek Nagytarcsa Öregszőlő lakóparkban

Figyelem, építkezők, befektetők! Nagytarcsa legnépszerűbb lakóparkjában kuriózum építési telek eladó. A nagyrészt már beépített Öregszőlő lakópark panorámás részén sarki telek várja új tulajdonosát. A környezet, a közbiztonság kiváló, a lakóházak a környéken mind új építésűek. A telket a nap körbe süti, tájolása kiváló.

A beltér:

ADATOK:
- 719 m2 méret, sarki telek
- összközműves telek: víz, gáz, villany, csatorna telken belül
- besorolása: kivett beépítetlen terület
- övezeti besorolás: Lke-4
- beépíthetőség 30%
- épületmagasság maximum 5,5m
- családi ház építhető rá
Jelenleg a telekre csak egylakásos ingatlan építhető. Mivel Nagytarcsa Önkormányzata 2025-ig rendeletben korlátozta a többlakásos ingatlanok építését ezen a területen, így hamarosan megnyílik a befektetők előtt a lehetőség az ikerházak vagy társasházak építésére is!

A környékről:

LOKÁCIÓ:
Nagytarcsa Budapest keleti agglomerációjának egyik legkedveltebb települése, mivel könnyen és jól megközelíthető, természetközeli, barátságos közösség lakja és dinamikusan fejlődik.
A településen mindennapi élethez szükséges szolgáltatás megtalálható, orvosi rendelő, gyógyszertár, bölcsőde, óvoda, iskola, pékség, kávézó, gazdabolt, lottózó, virágbolt, benzinkutak, szépségszalonok, babúszás, sportolási lehetőségek, stb.
Autóval az M0-ás útról két lehajtón keresztül is megközelíthető, ahol a szomszédos kerület az egyiknél a 16., a másiknál a 17. kerület. Budapest belvárosa autóval 30-35 perc távolság. Távolsági busz Kistarcsára, Budapest 16. kerületébe illetve a 17. kerületi vonathoz is megy.

A Fundamentaingatlan teljeskörű szolgáltatással áll a rendelkezésére: CSOK-, hitel-, adásvétel ügyintézés szakértelemmel.

Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon mielőbb!


Elhelyezkedés

Nagytarcsa, Öregszőlő lakópark


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6638089


HASONLÓ INGATLANOK


520 000 000 Ft

Nagytarcsa

29 990 000 Ft

Nagytarcsa

+36 20

Ingatlannet kód: NET6638089

A telekről 12 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 719 m². A telek ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 48 679 Ft, ami a nagytarcsai átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hegyesi Judit referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6638089. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagytarcsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.