star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Nagyvejke

  • 3 927 m²

    telek

Vételár:

16 millió Ft

Eladó földterület Nagyvejke

  • 3 927 m² telek

  • Eladó földterület Nagyvejke


Ár:

16 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Áram
Utcában
Víz
Utcában
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

2019-ben vásároltunk Tolna megyében, Nagyvejkén egy 3927 m2-es (25 m széles, 157 m hosszú) belterületi ingatlant, amelyet most szeretnénk eladni, mert találtunk egy terveinknek megfelelőbb másik területet. 

A nagyvejkei ingatlan alsó területén található egy 15,7 m x 6 méteres tető alatt lévő félkész lakóház, belső falak, nyílászárók, vakolás nélkül. (beton alapon és lábazaton, 30 cm-es poroton tégla falazattal a 90-es években épített, szürke Bramac cseréppel fedett)  A padlástér teljes hosszban beépíthető.   A telken van még egy működő, ásott, kővel kirakott kút, egy téglával kirakott pince présházzal, és van egy 3 m átmérőjű, 3 méter mély ciszterna. 

A felső területen pedig 50 db általunk 3-4 éve ültetett gyümölcsfa található egy kaszálón. 

Az egész terület keletre néz. A présház körül akácliget található. Az alsó, vízszintesebb részen konyhakert kialakítására illetve melléképület építésére van bőven hely. 

A csendes, békés kb. 110 lakosú zsákfalu legnagyobb értékű természeti szépsége a 2 km hosszú erdőrész, valamint a falu közepén végighúzódó fásított árok, amelyben kis patak csörgedez. Gondozott, tipikus sváb építészeti emlékekben gazdag hely, amit több helyi védelem alatt álló épülete is jelez. 

A Kelet-Mecsek 20km-en belüli távolsága a túrázók számára is ideális lehet, a közeli Hegyhát erdeinek felfedezésére az Anna-fürdő látogatóközpontja és parkerdeje nyújt lehetőséget.  

A környék igen gazdag a 18.-19.-századi németség vallási emlékeiben, elszórt kis kápolnákban.

Legközelebbi két város: Bonyhád (16 km), Nagymányok (16 km) , Szekszárd ( 40 km)  

Elsősorban szeretnénk, ha olyan tulajdonosai lennének a teleknek, akik nem befektetési céllal, hanem hasonlóan hozzánk, gazdálkodási céllal jönnének ide lakni. 

Irányár: 16 000 000 Ft


Elhelyezkedés

7186, Nagyvejke, Fő utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6646710


+36 70

Ingatlannet kód: 6646710

A telekről 12 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 3 927 m². A telek ára 16 millió Ft, négyzetméter ára 4 074 Ft. Az ingatlant FRITSCHI RÓBERT hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646710. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagyvejke ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.