star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Nyíregyháza, Belváros

  • 476 m²

    telek

Vételár:

54,99 millió Ft

Eladó földterület Nyíregyháza, Belváros 1. kép

Eladó földterület Nyíregyháza, Belváros

  • 476 m² telek

  • Eladó földterület Nyíregyháza, Belváros


Ár:

54 999 999 Ft

Hány százalékban beépíthető
60 %
Áram
Van
Gáz
Van
Víz
Van
Csatorna
Van
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

KÖZPONTI MÉGIS CSENDES UTCÁBAN TÁRSASHÁZ ÉPÍTÉSÉRE TELEK ELADÓ

Nyíregyháza egyik legnépszerűbb társasházas utcájában, a Holló utcán 476 m2-es telek bontandó házakkal eladó. A környéken jelenleg nem nagyon van eladó telek, viszont a vevők körében népszerűek az ide épülő lakások, hiszen a környék jól ellátott, minden megtalálható a környéken: óvoda, iskola, bankok, kisebb nagyobb boltok stb. Emiatt kitűnő választás ez a frekventált helyen lévő telek építési vállalkozók számára, hiszen az ide épülő lakások gyorsan elkellnek majd.

Az ingatlanban van víz, villany, áram. Csatorna a telek előtt található. A telek kb. 25 méter széles.

Per és tehermentes, gyorsan birtokba tudjuk adni. Igény esetén további terület is vásárolható hozzá! A vételár felére vonatkozóan Nyíregyháza belvárosi vagy budapesti ingatlanra vonatkozó csere szóba jöhet!

Az ingatlan kisvárosias lakózónába tartozik, maximális beépíthetőség 60%, max épületmagasság 7, 5-9, 5 m. Irányár 55 M Ft. További információért kérem írjon/hívjon!


Elhelyezkedés

4400, Nyíregyháza, Belváros, Holló utca utca 59

Helyrajzi szám: 1522/1


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6637228


+36 20

Ingatlannet kód: 6637228


Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 476 m². A telek ára 54,99 millió Ft, négyzetméter ára 115 546 Ft, ami a nyíregházi átlaghoz képest 92%-kal magasabb. Az ingatlant Fekete Zoltán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637228. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyíregyháza, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.