star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Orfű

  • 3 864 m²

    telek

Vételár:

8,5 millió Ft

Eladó földterület Orfű

  • 3 864 m² telek

  • Eladó földterület Orfű


Ár:

8 500 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Eladó egy kiváló befektetési lehetőséget kínáló telek Orfűn, mely két külön helyrajzi számon található, összesen 2235 és 1629 négyzetméteres területen. Az ingatlan elhelyezkedése rendkívül kedvező, csendes, nyugodt környezetben, egy erdős részen található. Az utcát már beépítették, és életvitelszerűen laknak a környéken, így garantált a nyugodt és biztonságos környezet. A telekhatáron villany található. Az ingatlan egy része enyhén lejtős, de szintén találhatók sík területek is, amelyek ideálisak lehetnek egy családi ház vagy üdülő építéséhez. Ez a telek lehetőséget kínál befektetőknek és családoknak egyaránt, hogy megvalósítsák álmaik otthonát vagy befektessék pénzüket egy értékes ingatlanba, amelynek értéke a jövőben tovább növekedhet.
Ha felkeltette érdeklődését, várom hívását!


Elhelyezkedés

Orfű, Zöldfa utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6572952


+36 30

Ingatlannet kód: NET6572952

A telekről 9 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 3 864 m². A telek ára 8,5 millió Ft, négyzetméter ára 2 200 Ft, ami az orfűi átlaghoz képest 38%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kassai Béláné referens a Mohács irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6572952. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Orfű ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.