star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Oszkó

  • 14 058 m²

    telek

Vételár:

14 millió Ft

Eladó földterület Oszkó

  • 14 058 m² telek

  • Eladó földterület Oszkó


Ár:

14 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Oszkó község Vas megye déli részén, egy különleges mikroklímájú, lankás dombok által határolt medencében helyezkedik el, itt kínálom megvételre ezt a 14 058 nm nagyságú, belterületi ingatlant.

A terület három helyrajzi számon nyilvántartott, telekkönyvi besorolás szerint:
- kivett beépítetlen terület - 4 240 nm,
- kivett beépítetlen terület - 4 404 nm,
- kivett lakóház, udvar - 5 414 nm, melyen egy félig elbontott lakóépület van, itt a vízközmű a telken belül megtalálható.

A villany-, gáz-, csatornaközmű mind az utcáról elérhető. A terület nagyon hangulatos, egy része fás/bokros, mérete miatt tökéletes választás lehet egy saját kis birtok kialakítására, gazdálkodásra, állattartásra.

A község a Dunántúlon, a Kemenesháton, Vasvár városától 7 km-re fekszik, a megyeszékhely, Szombathely 34, Zalaegerszeg 27, Körmend 25 kilométerre található innen, de a Balaton is 40-45 perc alatt elérhető. A település csodaszép környezetben van, szőlőhegyek és erdők veszik körül.

Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk! Az ár irányár! Jöjjön el, nézze meg és tegyen rá ajánlatot!
Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, bank-semleges hitel-ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!
Villanyáram: utcán.
Vízellátás: van.
Csatornázás: utcán.
Gázellátás: utcán.


Elhelyezkedés

Oszkó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6539246


+36 70

Ingatlannet kód: NET6539246

A telekről 31 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 14 058 m². A telek ára 14 millió Ft, négyzetméter ára 996 Ft. Az ingatlant Irimi Barbara referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6539246. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Oszkó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.