star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Pákozd

  • 813 m²

    telek

Vételár:

26,5 millió Ft

Eladó földterület Pákozd

  • 813 m² telek

  • Eladó földterület Pákozd


Ár:

26 500 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Pákozd egyik legszebb csendes PANORÁMÁS részén új kimérésű 813 m2-es teke ELADÓ!

A telek az LF-2-es építési övezetben található, adottsága és a helyi építési szabályzata jelenleg lehetővé teszik akár a két ház építését is!
Beépíthetőség 20 %!
Építmény magasság 4,5 méter

A terület beépítésének feltétele az idevonatkozó előírások szerint: részleges közművesítettség, közműves szennyvízelvezetés mellett, a szennyvíz gerincvezeték kiépítéséig zárt szennyvíztározó építése engedélyezhető.
Létesíthető házi szennyvíztisztító berendezés is, környezetvédelmi engedéllyel.

Közművek közül a villany a teleken található.
Ezen a telken a vízellátást az IPARI fúrt kút biztosítja, melynek bőséges vizhozama, akár több ingatlant is képes ellátni!
Víz minőség beméretve: Ívó víz minőségű!

Az alaprajzon jelölt ezen PANORÁMÁS telek mellett található további PANORÁMÁS telkek is eladók, amennyiben esetleg másik telek vagy telkek is felkeltették érdeklődését, úgy jelentős árkedvezménnyel, akár EGYBE IS ELADÓK!

Hívjon gyorsan, hogy az Öné legyen, amíg meg van,!

Telek, csendes, PANORÁMA , zöld, víz
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: nincs.


Elhelyezkedés

Pákozd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6509212


+36 70

Ingatlannet kód: NET6509212

A telekről 17 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 813 m². A telek ára 26,5 millió Ft, négyzetméter ára 32 595 Ft, ami a pákozdi átlaghoz képest 30%-kal magasabb. Az ingatlant Fenyvesi Tamás referens a Paraidi Mihály Barna irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6509212. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pákozd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.