star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Pálfiszeg

  • 6 219 m²

    telek

Vételár:

4,99 millió Ft

Eladó földterület Pálfiszeg

  • 6 219 m² telek

  • Eladó földterület Pálfiszeg


Ár:

4 990 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Építkezni szándékozók, befektetők figyelem!

Megvételre kínálok Zalaegerszegtől 15 km távolságra egy kiváló adottságokkal rendelkező, teljesen sík, 6219 négyzetméteres építési telket!
A terület (falusias lakóövezet), besorolású max. 30 %-os beépíthetőséggel, utcafronthoz igazodó ház kialakítási lehetőséggel.
Közművek az utcán találhatóak, valamint az utcán húzódik a gázvezeték, ezt díjmentesen bevezeti a telekre a szolgáltató. A környék csendes, jó a közlekedés.

A pihentető, megnyugtató, erdőben végződő panorámát nyújtó, szélesebb terület kertészkedésre, gazdálkodásra is alkalmas.

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Amennyiben a képek és a leírás alapján a telek felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon, ahol akár ingatlanvideó és több kép is segítheti Önt a választásban!
Az ár IRÁNYÁR, tegyen rá ajánlatot!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk!
Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!
Villanyáram: utcán.
Vízellátás: utcán.
Csatornázás: utcán.
Gázellátás: utcán.


Elhelyezkedés

Pálfiszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6516873


+36 70

Ingatlannet kód: NET6516873

A telekről 1 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 6 219 m². A telek ára 4,99 millió Ft, négyzetméter ára 802 Ft. Az ingatlant Kiss Erika referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6516873. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pálfiszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.