star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Pányok

  • 543 m²

    alapterület

Vételár:

3,9 millió Ft

Eladó földterület Pányok

  • 543 m² alapterület

  • Eladó földterület Pányok

  • 543m²


Ár:

3 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Csendes, Természetközeli Telek a Pányoki Patakparton!

Ingatlan jellemzői:

Alapterület: 545 négyzetméter
Közművek: Víz, villany, gáz, csatorna
Két bejárat: Betonúton megközelíthető
Dombos, fás környezet
Elbűvölő patak a telek előtt

Álmodott már egy olyan otthonról, ahol a nyugalom és a természet közelsége mindennapos? Akkor ez a telek neked való! A 545 négyzetméteres terület egy csendes, kis falu szélén található Pányokon, ahol a természet és a modern kényelem találkozik.

Ez a kivételes telek már közművekkel ellátott, így készen áll arra, hogy Ön itt építsen fel egy álomotthont vagy nyaralóhelyet. A két bejárattal könnyű megközelíthetőség biztosított, és a betonút teljesen kiépített.

A telek dombos, fás környezettel rendelkezik, így ideális helyszín a természet szerelmeseinek. Élvezze a madárcsicsergést és a patak zenéjét, amely a terület előtt folyik.

A környék ideális a pihenésre, legyen szó túrázásról, kerékpározásról vagy csak a pihenésről. Az iskolák, üzletek és kényelmi szolgáltatások könnyen elérhetők a közelben.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!


Elhelyezkedés

Pányok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6586743


+36 70

Ingatlannet kód: NET6586743

A telekről 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 543 m². A telek ára 3,9 millió Ft, négyzetméter ára 7 182 Ft. Az ingatlant Kovács Julianna referens a Kovács Julianna irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6586743. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pányok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.