star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Pécs, Meszes

  • 1 200 m²

    telek

Vételár:

8,5 millió Ft

Eladó földterület Pécs, Meszes 1. kép

Eladó földterület Pécs, Meszes

  • 1 200 m² telek

  • Eladó földterület Pécs, Meszes


Ár:

8 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Hány százalékban beépíthető
60 %
Áram
Van
Gáz
Utcában
Víz
Utcában
Csatorna
Van
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Pécsen a Dobogó dűlő elején eladó egy bekerített 1200 m2 építési terület. A területre a csatorna be van vezetve. Az ivóvíz az utcában, a villany bevezetése folyamatban van. Jelenleg a szerszámoknak egy kis fa épületet  helyeztem el. A terület adottságai nagyon kedvezőek: Csendes nyugodt (pihenésre is alkalmas), buszmegálló kb 200m-re található, a terület határában patak folyik, melynek medre ezen a részen ki van betonozva.  A környék nagyon szépen kiépült, azonban csendes és nyugodt maradt. Kiválóan alkalmas családi ház vagy hétvégi ház építésére. (Én egy kis családi házat terveztettem , aminek az építése nem kezdődött el, de a teljes dokumentációját  is odaadom.) A telekről készült fényképek megtekinthetőek: Jófogáson, a “ Pécs építési telek terület ” hirdetés alatt.


Elhelyezkedés

7628, Pécs, Meszes, Dobogó dűlő

Helyrajzi szám: 37254/4


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6643485


Krisztián Széles

Krisztián Széles

Hirdető további ingatlanjai
Krisztián Széles

Krisztián Széles

Az iroda további hirdetései

Ingatlannet kód: 6643485

Krisztián Széles

Krisztián Széles

Hirdető további ingatlanjai
Krisztián Széles

Krisztián Széles

Az iroda további hirdetései

Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 200 m². A telek ára 8,5 millió Ft, négyzetméter ára 7 083 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Krisztián Széles hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6643485. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs, Meszes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.