star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Perkáta

  • 903 m²

    telek

Vételár:

5,5 millió Ft

Eladó földterület Perkáta

  • 903 m² telek

  • Eladó földterület Perkáta


Ár:

5 500 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Perkátán - Főútvonalhoz közel, de mégis csendes, aszfaltozott mellékutcában, 903 m2-es építési telket kínálok megvételre!

A telek adottságai ideálisak, benapozása kiváló. Egy földszintes 140 m2-es családi házat terveztek megépíteni, melynek tervdokumentációja rendelkezésre áll igény esetén.

A kertbe termő gyümölcsfákat ültettek, melyek most 2-3 évesek ( sárgabarack, őszibarack, cseresznye és szilva).

Körbe van kerítve, utcafrontján elektromos távvezérelhető wifis tolókapu van, valamint kamera figyeli a portát. Egy 15 m2-es új könnyűszerkezetes épület van a telken, melyet tárolásra használnak, az áram nem csak a telekre, hanem ide is be van vezetve.

Közművek: víz, villany és gáz telken belül, csatorna az utcában van.

Remek adottságú a telek, kocka alakja miatt kényelmesen elfér a ház mellett egy garázs és még szabadon használható kertrész is marad. A meglévő épület bővítésével kerül kialakításra a garázs, melyet a tulajdonos vállal, ahogy a kapu előtti rész is ki lesz betonozva, valamint a garázsig vezető út nyomvonala is el fog készülni.

Keressen bátran ha elnyerte tetszését!

Referencia szám: TK025921-IN


Elhelyezkedés

Perkáta


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6624398


+36 70

Ingatlannet kód: NET6624398

A telekről 9 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 903 m². A telek ára 5,5 millió Ft, négyzetméter ára 6 091 Ft, ami a perkátai átlaghoz képest 31%-kal magasabb. Az ingatlant Gálffy Sarolta referens a Dunaújváros irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6624398. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Perkáta ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.