star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Petrikeresztúr

  • 2 215 m²

    telek

Vételár:

2,6 millió Ft

Eladó földterület Petrikeresztúr

  • 2 215 m² telek

  • Eladó földterület Petrikeresztúr


Ár:

2 600 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Eladó csodálatos zártkerti ingatlanunk, egy kis házzal együtt, Petrikeresztúr, Patóhegyi részén.
Az ingatlan ára 2 600 000 HUF. A telek művelési ágból ki van vonva, így tökéletes választás lehet azok számára, akik a zöldövezeti nyugalmat keresik, de mégis közel szeretnének lenni a városi infrastruktúrához. A terület Zala megyében, a festői Petrikeresztúron található, ahol az utcából a villany beköthető, így az új tulajdonosnak nem kell aggódnia az alapvető kényelmi szolgáltatások hiánya miatt.
A kicsi ház ideális lehet azok számára, akik egy csendes, nyugodt helyet keresnek pihenésre, kikapcsolódásra vagy akár egy kisebb műhelynek, mivel a környezet és a helyszín remek alkotói munkák inspirálására. Az ingatlan tökéletes választás lehet mezőgazdasági tevékenység folytatására vagy csupán egy pihenőkert kialakítására is, ahol a város zajától távol élvezheti a természet nyugalmát.
Petrikeresztúr békés, zöldövezeti charme-ja tökéletes helyszínt biztosít mindazok számára, akik a nyugalom szigetét keresik. A környezet természeti szépsége, a tiszta levegő, és a barátságos közösség mind hozzájárulnak ahhoz, hogy akár hosszú távra, akár csak a hétvégékre keresett menedéket találjon itt. Keressen minket bizalommal, és tegyen szert ezen különleges ajánlatra, mely a csend és a természet harmóniáját kínálja.
Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy birtokolhassa ezt a festői szépségű területet.


Elhelyezkedés

Petrikeresztúr, Zártkert


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6654412


Bekő Zoltánné Brigitta

Bekő Zoltánné Brigitta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


2 600 000 Ft

Petrikeresztúr, Patóhegy

+36 70

Ingatlannet kód: NET6654412

Bekő Zoltánné Brigitta

Bekő Zoltánné Brigitta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései
A telekről 12 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 2 215 m². A telek ára 2,6 millió Ft, négyzetméter ára 1 174 Ft, ami a petrikeresztúri átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Bekő Zoltánné Brigitta referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654412. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Petrikeresztúr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.