star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Pusztaszabolcs

  • 2 574 m²

    telek

Vételár:

17,9 millió Ft

Eladó földterület Pusztaszabolcs

  • 2 574 m² telek

  • Eladó földterület Pusztaszabolcs


Ár:

17 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

BERUHÁZÓK, BEFEKTETŐK FIGYELEM, ELADÓ NAGY ÉPÍTÉSI TELEK PUSZTASZABOLCSON 2574 m2 !!

MÉRETÉBŐL ADÓDÓAN KIVÁLÓAN ALKALMAS IKERHÁZ ÉPÍTÉSÉRE, GAZDÁLKODÁSRA, ÁLLATTARTÁSRA ÉS SZÁMTALAN LEHETŐSÉGET KÍNÁL A NAGY TERÜLETET IGÉNYLŐ TEVÉKENYSÉGEKHEZ!!

KÖZPONT KÖZELI UTCÁBAN TALÁLHATÓ, PERCEKEN BELÜL ELÉRHETŐEK A BEVÁSÁRLÓHELYEK, VONAT ÁLLOMÁS ÉS BUSZMEGÁLLÓ!!

Az utcafront 30 méter széles, a telek hossza pedig 78,5 méter a másik oldalon pedig 97,5 m.

Minden közmű megtalálható az utcában közvetlenül a telek előtt!!
30 % a beépíthetősége, 6 méteres építménymagasság megengedett, oldalhatáron álló beépítéssel. Jelenleg egy régen jégveremként használt gödör található a telek egyik oldalán, mely akár pince építésére is alkalmas lehet!!

Pusztaszabolcs városa az iváncsai beruházások közelében helyezkedik el, folyamatosan fejlődő település ahol általános és középiskola, 2 óvoda, mentő és tűzoltóállomás is megtalálható!! A Velencei-tó 13 km, az M6, M7 autópályák is perceken belül elérhetőek, Budapest külső határa 35-40 perc!

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal akár hétvégén is!!


Elhelyezkedés

Pusztaszabolcs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634384


Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634384

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Az iroda további hirdetései
A telekről 1 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 2 574 m². A telek ára 17,9 millió Ft, négyzetméter ára 6 954 Ft, ami a pusztaszabolcsi átlaghoz képest 39%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Matkovics Nikolett referens a Léczfalvy Csaba Irodavezetö irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634384. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pusztaszabolcs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.