star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Pusztaszabolcs

  • 917 m²

    telek

Vételár:

8,5 millió Ft

Eladó földterület Pusztaszabolcs

  • 917 m² telek

  • Eladó földterület Pusztaszabolcs


Ár:

8 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

SZUOER ÁRON ELADÓ 917 M2-ES ÉPÍTÉSI TELEK PUSZTASZABOLCSON!!

Csendes aszfaltos utcában található, 3x22 amper áram és a gáz bevezetésre került, egyéb közművek az utcában vannak. Beépítése oldalhatáron álló épülettel lehetséges, akár 2 db lakó egység is építhető rá. 30% a beépíthetősége és 7,5 méteres építménymagasság megengedett.
50 méter hosszú és 18 méter széles szabályos téglalap alakú telek.

Építse fel otthonát Pusztaszabolcs városában! Kitűnő adottságokkal megáldott település, közel az M6, M7 autópályákhoz, 40 percre Budapesttől, 20 percre Székesfehérvártól és Dunaújvárostól. Vasúti csomópont, ahol 2 óvoda, általános és középiskola is megtalálható és minden ami szükséges a mindennapi életvitelhez.

További információkért hívjon bizalommal bármikor!


Elhelyezkedés

Pusztaszabolcs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634538


Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634538

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Az iroda további hirdetései
A telekről 1 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 917 m². A telek ára 8,5 millió Ft, négyzetméter ára 9 269 Ft, ami a pusztaszabolcsi átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Matkovics Nikolett referens a Léczfalvy Csaba Irodavezetö irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634538. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pusztaszabolcs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.