star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Salgótarján

  • 846 m²

    alapterület
  • 846 m²

    telek

Vételár:

15,9 millió Ft

Eladó földterület Salgótarján

  • 846 m² alapterület
  • 846 m² telek

  • Eladó földterület Salgótarján

  • 846m²


Ár:

15 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Nógrád megye, Salgótarján (Zagyvapálfalva), kiemelt lakó-és pihenőövezetben, 846 nm-es építési telek, megkezdett építkezéssel eladó!

A telek közművesített, az áram, víz és gáz a telken belül található, a csatorna rákötés terve rendelkezésre áll.

Az ár magában foglalja a jelenleg folyó építkezés teljes tervdokumentációját. Statikai tervek, látványtervek, kész tervek, épületgépészet, E-tanúsítvány, költségtervek.

A telken található előre megvásárolt építőanyagok, az ár részét képezik. Zsalukő (30cm) és tégla (Leier 30cmN+F), ami az összes főfal felépítéséhez elegendő, illetve betétdíjas raklapok és a szükséges vas anyag a zsalukő falakhoz.

Az építkezés folyamata fényképekkel dokumentált. Felelős műszaki vezető igazolja, hogy a tervek szerint meghatározott folyamatok megvalósultak, a szükséges anyagok beépültek. jelenleg a sáv és a sík alap van lehelyezve vassal együtt a telken. csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Salgótarján, Salgótarján, Frigyes körút


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6434024


+36 70

Ingatlannet kód: NET6434024


A telekről 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 846 m², míg a hozzá tartozó teleké 846 m². Parkolási lehetőség: nincs. A telek ára 15,9 millió Ft, négyzetméter ára 18 794 Ft, ami a salgótarjáni átlaghoz képest 59%-kal magasabb. Az ingatlant Tatár Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6434024. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Salgótarján ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.