star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Sand

  • 9 715 m²

    telek

Vételár:

3 millió Ft

Eladó földterület Sand

  • 9 715 m² telek

  • Eladó földterület Sand


Ár:

3 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Szeretne a világ zajától elvonulva igazi természetközeli állapotú, hagyományos gyümölcstermő vidéken gazdálkodni, kikapcsolódni?

Eladó Sand község külterületén 3 helyrajzi számon található, 9715 m2 területű zártkerti ingatlan. A hosszan elnyúló telek két földútvonalon is megközelíthető Zala és Somogy megye változatos növényzetű határvidékén, őshonos erdők, gyümölcsösökkel váltakozó tömbjében.

Az elmúlt években használaton kívül álló terület részben bebokrosodott, de jelentős számban megmaradt a korábbi gazdálkodásból több gyümölcsfa is. A nemrég felújított murvás út mellett található terület1159 m2 kert és 2441 m2 rét, míg a telkek között húzódó földút túloldalán található terület 1810 m2 rét és gazdasági épület, 1730 m2 szőlő és 2526 m2 szántó művelési ágú így 30 nap kifüggesztésre kötelezett. Bár a nyilvántartásban egy gazdasági épületet is magába foglal a terület jelenlegi állapotában ez nem használható.

A terület nagysága és elhelyezkedése nagy teret biztosít új tulajdonosának az átalakításhoz.

További információkért keressen bizalommal! Ne feledje vevőinknek minden szolgáltatásunk ingyenes!


Elhelyezkedés

Sand


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6613582


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


+36 30

Ingatlannet kód: NET6613582

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései
A telekről 3 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 9 715 m². A telek ára 3 millió Ft, négyzetméter ára 309 Ft, ami a sandi átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Megyer Csaba referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6613582. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sand ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.