star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Sárazsadány

  • 190 m²

    alapterület
  • 11 655 m²

    telek

Vételár:

350 millió Ft

Eladó földterület Sárazsadány

  • 190 m² alapterület
  • 11 655 m² telek

  • Eladó földterület Sárazsadány

  • 190m²


Ár:

350 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Sárazsadányban a Tokaji borvidék jól megközelíthető településén a mai kor elvárásainak megfelelő, országosan is ritkaságnak számító technológiával felszerelt szőlőfeldolgozó és borászati épület eladó.

A borászati épület a főúttól 200 m-re, szilárd burkolatú úton megközelíthető, összesen 11655 nm-es, 5 db telekből álló, közművesített telek együttesen található, ahol a borászat mellett további fejlesztésekre is lehetőség nyílik.

A 2021-ben Porotherm vázkerámia falazó blokkból és acél keretállásokra rögzített szendvics panelből épült, napelemekkel is felszerelt épület jelenleg 5db 100Hl-es és 5db 50Hl-es német gyártású Speidel rozsdamentes tartály található. Az irányított erjesztésű tartálypark hűthető-fűthető a hőmérséklet vezérlés tartályonként irányítható, szükség esetén további tartályokkal bővíthető.

Az épületben megtalálható minden ami a szőlő feldolgozásához és a bor kezeléséhez szükséges, továbbá helyet kapott a gépészet mellet egy klimatizált iroda, kiépített kamera és riasztó rendszer és egy zuhanyzóval ellátott öltöző is. 

Továbbá igény szerint 6-7Ha szőlőbirtok is vásárolható a borászathoz, amennyiben a leendő vevő igényt tart rá.

További információért és időpont egyeztetéshez az ingatlan személyes megtekintéshez kérem keressen a megadott elérhetőségeken!

 

 

www.nordhome.hu

 

 

 

 

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 - 400 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.


Helyiségek

Szoba
3.7m²
Fürdőszoba
3.2m²
Szoba
11m²
Közlekedő
7.5m²
Gardrób
9.5m²
Kamra
5m²
Közlekedő
8.6m²
Pince
142.1m²

Elhelyezkedés

Sárazsadány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6499908


Ingatlanközvetítő Iroda Miskolc - Nord Home Ingatlaniroda

Ingatlanközvetítő Iroda Miskolc - Nord Home Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6499908

Ingatlanközvetítő Iroda Miskolc - Nord Home Ingatlaniroda

Ingatlanközvetítő Iroda Miskolc - Nord Home Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
A mezőgazdasági ingatlanról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 190 m², míg a hozzá tartozó teleké 11 655 m². További jellemzői: az építés éve 2021. A mezőgazdasági ára 350 millió Ft, négyzetméter ára 1 842 105 Ft. Az ingatlant Bartuska Dénes referens az Ingatlanközvetítő Iroda Miskolc - Nord Home Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6499908. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sárazsadány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.