star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Sárisáp

  • 410 m²

    telek

Vételár:

5,5 millió Ft

Eladó földterület Sárisáp

  • 410 m² telek

  • Eladó földterület Sárisáp


Ár:

5 500 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Eladó építési telek!Legyen szó saját otthon építéséről vagy befektetési szándékról, ez az ingatlan tökéletes választás lehet. A kedvező ár, a sík telek és a közművek közelsége minden szempontból előnyt kínál a vásárlónak. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy megvalósíthassa álmait vagy befektetési céljait ezen a fantasztikus helyen.Az ingatlan mérete pontosan megfelel egy átlagos családi ház építésére. Az árat tekintve kivételes ajánlatnak számít a piacon, így akár befektetési célból is ideális választás lehet. A sík telek és a könnyen hozzáférhető közművek kombinációja ritka és értékes lehetőséget kínál.Az ingatlan fekvése ideális, hiszen a telek előtt minden közmű megtalálható, ami jelentősen leegyszerűsíti és gyorsítja az építkezést. A sík terület könnyű munkálkodást tesz lehetővé, így akár álmai kertjét is kialakíthatja itt. Az elérhető közművekkel a tervezés során már nem kell kompromisszumokat kötnie, hiszen a víz, villany, gáz és csatorna egyaránt a telekhatáron belül helyezkedik el.Eladó egy kiemelkedő lehetőség egy csodálatosan sík telken, melynek vételára 6 900 000 HUF, az ára négyzetméterenként pedig mindössze 16 829 HUF. Ez az ingatlan kitűnő választás azok számára, akik szeretnének egyedi otthont teremteni vagy befektetési célból vásárolnának.
Stróbl Gyöngyi +36304559956

Referencia szám: TK072093


Elhelyezkedés

Sárisáp


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6638051


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


+36 30

Ingatlannet kód: NET6638051

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései
A telekről 5 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 410 m². A telek ára 5,5 millió Ft, négyzetméter ára 13 415 Ft, ami a sárisápi átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Stróbl Gyöngyi referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6638051. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sárisáp ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.