star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Sarkad

  • 545 m²

    alapterület
  • 545 m²

    telek

Vételár:

1,1 millió Ft

Eladó földterület Sarkad

  • 545 m² alapterület
  • 545 m² telek

  • Eladó földterület Sarkad

  • 545m²


Ár:

1 100 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Eladóvá vált Sarkadon egy csendes utcában, de mégis frekventált helyen található 545 m2-es építési telek, ami jól megközelíthető szilárd burkolatú utcában helyezkedik el.

A telek kertvárosias lakóövezetbe tartozik, ahol épületet oldalhatár mellett lehet elhelyezni, a teleknek maximum a 30%-a építhető be, legalább a telek 50%-ának meg kell maradnia zöldfelületként.
Az építménymagasság nem haladhatja meg a 4,5 métert.

Az ingatlan 1/1 tulajdonban van és tehermentes, körbe van kerítve.

Víz, gáz, villany lekötési és szennyvíz rákötési lehetőség az utcából.
Korábban készült építési engedélyezési tervdokumentáció is lakóépület tervhez.

A telek mérete összesen 545 m2.

Elhelyezkedését tekintve 100-150 méterre található a Bárkás-csatorna ami a Sarkad Horgász Egyesület által halakkal telepített.
Mintegy 10 perc sétával elérhető, autóbusz-megálló, vasútállomás, élelmiszer üzlet, 15 percnyire orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola, óvoda.

Amennyiben ez a Sarkad városában lévő építésre alkalmas telek felkeltette az érdeklődését, akkor hívjon bizalommal a 06-70/3335199-es telefonszámon a hét bármelyik napján. csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Sarkad, Sarkad


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6601913


A telekről 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 545 m², míg a hozzá tartozó teleké 545 m². Parkolási lehetőség: nincs. A telek ára 1,1 millió Ft, négyzetméter ára 2 018 Ft. Az ingatlant Huszti Zoltán referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6601913. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sarkad ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.