star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Siófok

  • 1 585 m²

    telek

Vételár:

20,7 millió Ft

Eladó földterület Siófok

  • 1 585 m² telek

  • Eladó földterület Siófok


Ár:

20 700 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A LIDO HOME siófoki irodája eladásra kínálja ezt a kiváló fekvésű, Balatonra panorámás külterületi telket Siófok-Kilitiszőlőhegyen!

Siófok, Kilitiszőlőhegyen eladó 4 db önálló helyrajzi számon lévő összesen 6253 nm-es Balatoni panorámás telek. Az ingatlanok külön-külön illetve egyben is eladók!
A telek tulajdonságai:
Víz és villany a telek előtt található.
Balatoni panorámás!
Mezőgazdasági terület, "Mk-sz" építési övezeti besorolás.
Beépíthetőség: 3%
Megengedett épületmagasság: 4,0 m
A mezőgazdasági területeken – a telek övezeti besorolásától, művelési ágától és méreteitől függően – elhelyezhetők:
A növénytermesztés, az állattenyésztés és a halászat gazdasági építményei, továbbá az ezekkel kapcsolatos termékfeldolgozás és -tárolás építményei, valamint lakóépületek. A Balatonpart 3300 méterre található a telektől.

Amennyiben a LIDO HOME által kínált SIÓFOKI telek, vagy bármely a kínálatunkban található egyéb INGATLAN felkeltette az érdeklődését, hívjon minket a megadott telefonszámon.

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégáink díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel állnak rendelkezésére.

LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Siófok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6564605


+36 30

Ingatlannet kód: NET6564605


A telekről 3 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 585 m². A telek ára 20,7 millió Ft, négyzetméter ára 13 060 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 70%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Marusa Balázs referens a Lido Home Siófok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6564605. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.