star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Szabadkígyós

  • 1 112 m²

    alapterület
  • 1 112 m²

    telek

Vételár:

2,5 millió Ft

Eladó földterület Szabadkígyós

  • 1 112 m² alapterület
  • 1 112 m² telek

  • Eladó földterület Szabadkígyós

  • 1 112m²


Ár:

2 500 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Építkezzen a legjobb helyen!

Eladóvá vált Szabadkígyóson a dél alföldi régió egyik legszebb és leg természetközelibb településén egy kiváló helyen lévő, a főúttól pár méterre elhelyezkedő építési telek. Szabadkígyós Békéscsaba megyeszékhelytől mindössze 12 km-re található, de Gyulától is csak 17 km-re fekszik.
A telek összesen: 1112 m2
A közművek nincsennek bekötve, de minden (víz, gáz, áram) a telekhatáron található, így könnyedén megoldható azok bekötése.
Szabadkígyós benne van a Falusi csokra jogosult települések listájában, így a jelenleg legkedvezőbb feltételekkel építhető be a telek.
A telek két utcára nyíló, ezért az építkezés során több lehetősséggel is rendelkezik.
Az ingatlan 1/1 tulajdonban van és tehermentes!

Szabadkígyós Békés megyében egy igen lendületesen fejlődő település, amit a nemrégiben gyönyörűen felújított Wenckheim kastély és kastélyparknak, a Körös-Maros Nemzeti Park közel 5000 hektárnyi természetvédelmi területének, ahol egy tanösvény is ki lett alakítva, illetve a híres Ókígyósi Lipicai istállónak is köszönhető, hiszen ezeknek a látnivalóknak köszönhetően egy turista paradicsommá vált Szabadkígyós.

Ammenyiben ez a Szabadkígyóson lévő, kiváló építkezésre alkalmas telek felkeltette figyelmét és szeretné megtekinteni hívjon bizalommal a hét bármely napján a 06/70 457-4392 telefonszámon. csendes utca, zöld övezet
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szabadkígyós, Szabadkígyós


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6485336


Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6485336

Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
A telekről 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 112 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 112 m². Parkolási lehetőség: nincs. A telek ára 2,5 millió Ft, négyzetméter ára 2 248 Ft. Az ingatlant Szentléleki Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6485336. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szabadkígyós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.