star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Szarvas

  • 737 m²

    telek

Vételár:

4,5 millió Ft

Eladó földterület Szarvas

  • 737 m² telek

  • Eladó földterület Szarvas


Ár:

4 500 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A Szarvasi CasaNetWork ingatlaniroda megvételre kínál Szarvason, a Zöldpázsiti városrészen egy 737 m2-es építési telket.A szarvasi építési telek főbb jellemzői:- a 737 m2-es telek téglalap alakú- 3 oldalról körbe van kerítve- beépíthetősége 10%, de erről építkezés előtt az önkormányzat hoz határozatot- a telek nem közművesített- az udvaron ásott kút lett kialakítva- területét termő gyümölcsfák gazdagítják: szilva, barack, dió, alma- jó szomszédsággal, csendes utcában- azonnal birtokba vehető, rendezett tulajdonjogokkalAmennyiben a fenti 184200031 számú eladó építési telek, vagy bármely, a kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, úgy hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk! 


Elhelyezkedés

Szarvas


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6643999


HASONLÓ INGATLANOK


+36 20

Ingatlannet kód: NET6643999


A telekről 6 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 737 m². További jellemzői: a fűtés típusa nincs. A telek ára 4,5 millió Ft, négyzetméter ára 6 106 Ft, ami a szarvasi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Viszkok Enikő referens a Casanetwork Szarvas irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6643999. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szarvas ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.